Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Shuttel-Muntstad-S1

Mobiliteit voor alle medewerkers en compleet ontzorgd? Zó geregeld met Shuttel!

Mobiliteitsbehoeften zijn gevarieerder dan ooit. Medewerkers maken eigen keuzes: afhankelijk van afstand en reistijd maken ze gebruik van de fiets, het openbaar vervoer of de auto. 

Als werkgever wilt u uw mensen hierbij optimaal faciliteren. Tegelijkertijd wilt u zicht houden op de reiskosten én de reiskostenadministratie eenvoudig houden. Bij Muntstad Business Center vindt u de oplossing: Shuttel.

Zo werkt het

Shuttel werkt met een mobiliteitskaart die werknemers toegang geeft tot haast alle mobiliteitsvormen, zoals de trein, een deelauto- of fiets nemen en de auto voltanken of laden. Hiermee geeft u medewerkers optimale keuzevrijheid. U biedt ze daarbij ook optimaal gemak. Ze hebben namelijk altijd saldo op hun kaart en hoeven nooit voor te schieten en te declareren. Shuttel werkt bovendien met een app waarin alle gemaakte ritten en reizen worden bijgehouden. Alle transacties zijn hierin zichtbaar. Medewerkers geven steeds aan wat het doel van elke reis was: woon-werk, zakelijk of privé. Als werkgever heeft u daar verder geen omkijken naar. Want u ontvangt steeds één overzichtelijke factuur voor alle reisbewegingen, met bijbehorende mobiliteitsrapportages.

Ideaal voor nieuwe reiskostenregeling

Per 1 oktober 2021 is de wettelijke regeling voor reiskosten veranderd. De vaste reiskostenvergoeding is verdwenen. Als werkgever mag u dan alleen nog een onbelaste vergoeding geven voor de dagen dat werknemers daadwerkelijk reizen. Omdat medewerkers ook na corona vaker thuis zullen werken, wilt u van elke individuele werknemer weten op welke dagen hij/zij heeft gereisd en op welke dagen niet. Met Shuttel is dat heel eenvoudig. Thuiswerken kost geen geld, zo simpel is dat. Zodra uw medewerker echter de mobiliteitskaart gebruikt, worden reiskosten gemaakt en ziet u dat terug op de factuur en in de mobiliteitsrapportages. Zo werkt Shuttel: uw werknemers krijgen meer keuzevrijheid en u houdt de reiskosten in de hand!

Oplossing op maat

Met Shuttel kunt u uw beleid voor mobiliteit en vergoedingen helemaal afstemmen op de specifieke behoeften van uw organisatie. Er is bijvoorbeeld een ruime keuze in flexibele en overzichtelijke abonnementen voor de mobiliteitskaart. Bij Muntstad Business Center adviseren we u graag over de maatwerkoplossing die voor u en uw medewerkers het aantrekkelijkst is!