• Audi Sport RS 3 Sportback
 • Audi Sport RS 3 Sportback
 • Audi Sport RS 3 Sportback
 • Audi Sport RS 3 Sportback
 • Audi Sport RS 3 Sportback
 • Audi Sport RS 3 Sportback
 • Audi Sport RS 3 Sportback

Het unieke geluid zorgt voor een grote glimlach. Keer op keer.

Gedurende de Audi sport experience hebben wij de absolute grenzen van de Audi RS3 opgezocht. Eén ding viel ons direct op: wat een ongelooflijke klank komt er uit de sterke vijfcilinder motor. We schakelen terug, twee kleppen beïnvloeden de gasdoorstroming in de uitlaten. We horen een enorm donkere roffel uit de uitlaten komen. Keer op keer verschijnt er een enorme glimlach op onze gezichten. De prestaties zijn mede dankzij de 7-traps S tronic met dubbele koppeling en permanente quattro vierwielaandrijving indrukwekkend. Het mag duidelijk zijn dat u de RS 3 met eigen ogen en oren dient te ervaren. Ervaar hem bij Muntstad Audi Utrecht, onze Audi Sport specialisten staan u graag te woord!

Lees minder Lees meer

De 2.5 TFSI is een motor van grote naam en faam

Het bijzondere cilinderaantal van vijf, de 1-2-4-5-3-ontstekingsvolgorde die voor een bijzondere sound zorgt, het vermogen van maar liefst 294 kW/400 pk: dit is een krachtbron die liefhebbers in vervoering brengt. Het opzwepende motorgeluid ontstaat doordat afwisselend naast elkaar en uit elkaar gelegen cilinders hun brandstofmengsel ontsteken.

Bliksemsnel schakelen

Schakelen komt voor rekening van de bliksemsnel reagerende 7-traps S tronic automaat met dubbele koppeling. Dankzij quattro permanente vierwielaandrijving is de aandrijfkracht goed bruikbaar in de meest uiteenlopende omstandigheden. Hoe sportiever de rijstijl, hoe meer vermogen richting de achterwielen gaat.
Ten opzichte van de A3 Sportback is de spoorbreedte vóór met 20 mm vergroot, wat ook te zien is aan de subtiel uitgebouwde spatborden.

Ideale lijnen rijden, strakke lijnen zien

Ideale lijnen rijden, strakke lijnen zienDe Audi RS 3 Sportback is het topmodel van de reeks en dat straalt hij ook uit, zonder het van de daken te schreeuwen. Precies goed dus. De Audi Singleframe is voorzien van zwart 3D-honingraat binnenwerk plus een groot quattro-logo onderaan. Ook de hoekig getekende voorbumper met grote luchtinlaten en de side skirts passen mooi in het sportieve plaatje. De 19-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm-rotor-design zijn standaard. De keramische remschijven vóór kosten extra. Aan de achterkant sieren een grotere dakspoiler, het diffusorgedeelte en twee ovale uitlaten deze snelle bolide.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u nú in voor onze nieuwsbrief boordevol informatie, acties en de nieuwste updates van onze Audi Sport afdeling!

Contact Offerte aanvragen

 • "Het Audi Sport bloed stroomt door mijn aderen. Mijn Audi Sport enthousiasme probeer ik door persoonlijke aandacht en Audi driving experiences op onze community over te brengen."

  Rens Kolkman

  Audi Sport expert (Sales)
  Locatie: De Meern

 • "De high performance modellen van Audi Sport dien je met eigen ogen te ervaren. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en perfectie; daar draait het voor mij om. Ik heet u graag welkom in onze Audi Sport belevingswereld in Utrecht. "

  Menkes Fokkema

  Audi Sport expert (Sales)
  Locatie: De Meern

 • "Met onze Audi Sport modellen prikkelen wij uw zintuigen. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen en u optimaal van dienst te zijn. "

  Remy Terranea

  Audi Sport expert (Service)
  Locatie: De Meern