header-q4-new

Audi Q4 2023 | Next level elektrisch rijden

Nu alleen bij Muntstad!

De Audi Q4 e-tron is een auto die je echt moet ervaren. Tijdelijk kunnen wij deze auto uit voorraad leveren. Bekijk onze voorraad en laat je overtuigen.

Audi-design en Audi-karakter: de nieuwe Audi Q4 e-tron en de Audi Q4 e-tron Sportback hebben het. En hij heeft nog veel meer te bieden. Deze elektrische SUV is compact, praktisch en toegerust met toptechnologie. Bovendien is het een 100% elektrische auto met een groot bereik. Hoe comfortabel hij rijdt, moet u beslist zelf ervaren. Stap snel in voor een proefrit bij Muntstad!

Bekijk onze voorraad Audi Q4

De Audi Q4 e-tron Sportback

De Audi Q4 Sportback e-tron is er nu ook. Deze auto is een sportieve allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. Met het dashboardkastje meegerekend hebben alle vakken samen een inhoud van maar liefst 24,8 liter. In de kofferbak is ruimte voor 535 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.460 liter. Voor welke ga jij? De Audi Q4 e-tron of de Audi Q4 e-tron Sportback?

Boek uw proefrit

De elektrische SUV die u de ruimte geeft

De Audi Q4 e-tron is een perfecte allround gezinsauto. Inclusief dashboardkastje hebben alle vakken samen een inhoud van 24,8 liter. De kofferbak biedt standaard 520 liter bagageruimte. Klapt u de achterbank neer, dan wordt dat ineens 1.490 liter. Qua zitruimte is deze 100% elektrische auto ook perfect. Ervaar de royale hoofd- en beenruimte tijdens uw proefrit. Achterpassagiers zitten ook comfortabel: bijna 7 centimeter hoger dan de passagiers voorin.

Praktisch: de elektrische auto met groot bereik

Onbelemmerd eropuit gaan? Dat kan, want deze 100% elektrische auto heeft een groot bereik. De Audi Q4 40 e-tron heeft een actieradius van maar liefst 519 km. De kleinere uitvoering, de Audi Q4 35 e-tron heeft een bereik van 340 km. Ook belangrijk: laden is nooit een probleem. Met één abonnement kunt u nagenoeg overal in Nederland en de andere Europese landen gebruikmaken van laadpalen in woonwijken en snelladers langs de snelwegen. En met een laadpaal aan huis wordt laden nog makkelijker én voordeliger.

Sportief of efficiënt: de Audi Q4 e-tron presteert!

Hoe wilt u vandaag rijden? De Audi Q4 e-tron past zich aan uw wensen aan. Het optionele Audi drive select biedt u namelijk vijf keuzes om het autokarakter te veranderen: van extra efficiënt tot en met extra dynamisch. 

Een andere aantrekkelijke optie is het 15 mm sportonderstel dat door middel van extra dynamische vering en demping voor een directer wegcontact zorgt. Standaard zit u als een vorst aan het lederen sportstuur. Het is voorzien van zwarte touchpads met verlichte symbooltjes voor de diverse functies, die u soepelt bedient.

Comfortabel rijden

Vindt u het prettig om rij-informatie op de voorruit te zien? De optionele augmented reality display kan de informatie op twee manieren projecteren: statisch en met augmented display. Handig is ook dat u veel functies met de spraakassistent kunt bedienen. Het MMI-navigatiesysteem wordt nog prettiger en overzichtelijker, als u het combineert met Audi Connect. 

Offerte aanvragen

100% elektrisch rijden in een 100% Audi

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron heeft de echte Audi-uitstraling: krachtig en sportief. Wilt u de uitstraling van deze 100% elektrische auto versterken? Vraag bijvoorbeeld naar de optionele 21 inch 5-arm rotor Aero-velgen van Audi Sport, met de glanzend gepolijste zwarte afwerking. Andere fraaie lichtmetalen velgen zijn overigens ook beschikbaar.   

De 100% elektrische auto waar muziek in zit

Houdt u van muziek onderweg? Dan heeft de Audi Q4 e-tron een innovatie die u zal bevallen: het SONOS premium sound system met tien krachtige luidsprekers. Van hoog tot laag: elk muzikaal detail bereikt perfect uw gehoor. Puur genieten …

Ervaar de Q4 e-tron

  • U rijdt al een Audi Q4 e-tron vanaf € 49350.
  • Zakelijk leasen is al mogelijk vanaf € 727 (o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometers per jaar)

Overheidssubsidie op een elektrische auto

Wil jij een elektrische auto kopen? Dan heb je recht op Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Particulieren in Nederland die een occasion willen aanschaffen kunnen gebruikmaken van subsidie van wel € 2.000 bij het kopen of private leasen van een elektrische auto. 

Next level elektrisch rijden

De Audi Q4 e-tron laat u anders kijken naar elektrisch rijden. Letterlijk en figuurlijk. Achter het strakke, indrukwekkende uiterlijk van deze 100% elektrische SUV gaan heel veel kwaliteiten schuil. Van een ruim interieur tot en met een supercomfortabele bediening. Ervaar zelf tijdens een proefrit wat de Audi Q4 e-tron onweerstaanbaar maakt.

De verleidelijke Audi Q4 e-tron

Wat de Audi Q4 e-tron zo verleidelijk maakt? Op het eerste oog natuurlijk zijn krachtige, stoere en sportieve uiterlijk. Dat dankt deze 100% elektrische SUV onder meer aan de accenten op de flanken en het zwevende dak, aan zijn verlichting met dynamische lichtanimatie en de lichtmetalen velgen. En met bijvoorbeeld de optionele 21 inch 5-arm-rotor Aero-velgen maakt u er helemaal een sportieve beauty van.

Ware schoonheid zit ook van binnen in de Audi Q4 e-tron

In het fraaie interieur van de Audi Q4 e-tron gaan esthetische en praktische kwaliteiten uitstekend samen. Om te beginnen: de riante ruimte in deze auto is zonder meer uniek te noemen. Ondanks zijn compacte vorm, biedt de Audi Q4 e-tron achterin net zoveel hoofd- en beenruimte als een Audi Q7. Die ruimte én de royale bagageruimte (tot 1.490 liter) maken er een echte gezinsauto van.

En de esthetische kwaliteiten? Eén blik op de bedieningsunits en de schermen zegt genoeg!

Als een vorst in de Audi Q4 e-tron

Natuurlijk zit u comfortabel in uw Audi Q4 e-tron. Het is immers een Audi! En vanuit die comfortabele positie bedient u eenvoudig en overzichtelijk de belangrijkste functies met de touchpads op het lederen sportstuur. Slimme touchpads die haptische feedback geven, zodat uw commando’s ook nog ‘bevestigd’ worden. Voor nog meer gemak zijn diverse functies bovendien met uw stem te bedienen.

Helemaal handig - én extra veilig! - is het optionele augmented reality head-up display, waarmee informatie en navigatie op de voorruit geprojecteerd kunnen worden.

Het ultieme rijcomfort in de Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron rijdt al fantastisch, maar met een aantal opties maakt u het rijcomfort nóg groter. Zo kunt u kiezen voor progressieve besturing en voor Audi drive select. Met drive select bepaalt u zelf het rijkarakter, bijvoorbeeld extra efficiënt of juist meer dynamisch.

Houdt u wel van sportief? Ga dan voor het verlaagde sportonderstel met extra dynamische vering en demping!

Laden lastig? Niet met de Audi Q4 e-tron!

Thuis, op de zaak of onderweg laden? Geen probleem, dankzij de slimme laadoplossingen van Audi. Het laden zelf is heel eenvoudig met bijvoorbeeld Plug & Charge: gewoon de stekker in het stopcontact steken en verder niets. Voor de betaling hebt u bij deze abonnementsvorm geen kaart of app nodig!

Naast Plug & Charge zijn er nog meer abonnementsvormen. Onze adviseurs kijken graag met u mee welk abonnement het beste bij u past.

Uw Audi Q4 e-tron

De keuze voor zo’n bijzondere auto is natuurlijk heel persoonlijk. Daarom is het fijn dat er veel te kiezen valt. Zo is de Audi Q4 leverbaar als 40 e-tron, 45 e-tron en als 50 e-tron met quattro. En welk model u ook kiest, met de verschillende opties voor styling, rijcomfort en bediening maakt u er helemaal úw Audi van.

Standaard extra’s bij uw Audi Q4 e-tron

Dat klinkt!
Lekker luisteren naar uw favoriete muziek in uw Audi Q4 e-tron? Dankzij het standaard SONOS premium sound system met maar liefst tien luidsprekers wordt dat extra genieten!

Onderhoudsinspecties en APK inbegrepen
Natuurlijk wilt u uw Audi Q4 e-tron tiptop in orde houden. Daarom is het belangrijk dat uw auto regelmatig een onderhoudsinspectie krijgt. Tot en met zeven jaar na aankoop van uw Audi worden die inspecties gratis uitgevoerd door onze specialisten. Evenals de APK. Vraag naar de voorwaarden.

Garantie? Goed geregeld!
Audi staat achter de duurzaamheid van uw Audi Q4 e-tron. Daarom durven we ook acht jaar of 160.000 kilometer garantie te geven op de accu.

Altijd up-to-date
Het navigatiesysteem van uw Audi Q4 e-tron krijgt regelmatig online een update. Zo weet u zeker dat uw route nog actueel is, waar de bezienswaardigheden zijn en – zeker zo belangrijk – waar u de auto kunt opladen.

Leer alles van uw Audi Q4 e-tron
Hoe meer u weet van uw Audi Q4 e-tron, hoe meer profijt u van deze 100% elektrische SUV hebt. Bij uw nieuwe auto krijgt u daarom van ons een gebruikerstraining op maat. Zodat u bijvoorbeeld zelf ervaart hoe u door efficiënt te rijden uw actieradius kunt vergroten.

Complete pechhulp
Met Audi Pechhulp kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op hulp onderweg in Nederland en in bijna heel Europa. Die hulp gaat voor uw Audi Q4 e-tron heel ver: mocht u onverhoopt met een lege accu komen te staan, dan wordt u zelfs afgesleept naar het dichtstbijzijnde laadstation. Zo vaak als dat nodig is …

Uw Audi Q4 e-tron private leasen

Natuurlijk kunt u uw Audi Q4 e-tron ook private leasen. Dat maakt de financiële kant een stuk overzichtelijker. Bij Muntstad zit u wat dat betreft helemaal goed. Onze royale Audi-kennis en -ervaring combineren wij met een uitstekende dienstverlening op het gebied van private lease. We hebben niet voor niets het Private Lease Keurmerk!

Veelgestelde vragen over de Audi Q4 e-tron

Met een volle acculading kunt u met de Audi Q4 e-tron tot ruim 500 kilometer rijden.

De Audi Q4 e-tron is verkrijgbaar vanaf € 49350.

Jazeker. Dit model is leverbaar vanaf € 61465.

5 sterke punten van de Audi Q4 e-tron

✓ Strak en karaktervol exterieur.

Sportief, ruim en praktisch interieur.

✓  Supereenvoudige bediening.

✓  Slimme laadoplossingen op heel veel locaties.

✓  Sterke ondersteuning van Audi.