Pon Center Audi Excellent Dealer -2

Pon Center Audi Excellent Dealer 2024

De vijf Audi Excellent Dealers 2024 zijn zojuist bekend gemaakt. Deze vijf dealers hebben de hoogste eindscores op de acht Dealer van het Jaar KPI’s behaald. Daarnaast hebben de winnaars op minimaal zes afzonderlijke KPI’s een score behaald die gelijk of hoger is dan de landelijke gemiddelden. Pon Center (Pon Dealer en Muntstad samen) is uitgekozen als één van de winnaars.

Nietsvermoedend werden de Excellent Dealers donderdagmiddag 7 maart uitgenodigd om een vergadering met Audi AG en het MT van Audi Nederland bij te wonen. Van een vergadering bleek later geen sprake. Zij werden door Humberto Tan overvallen met het nieuws dat zij Audi Excellent Dealer 2024 zijn geworden!

De Excellent Dealer met de allerhoogste eindscore mag zich Audi Dealer van het Jaar noemen. Maar de Audi Dealer van het Jaar 2024 wordt nog even geheim gehouden. Die bekendmaking zal plaatsvinden tijdens de Audi dealermeeting in april.

Meer informatie? Neem contact op.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.