nieuwe-Golf-Variant-header

De ruime Golf Variant

Meer Golf. Meer ruimte.

De ruime Golf Variant. Meer Golf. Meer bagageruimte
De Golf Variant is meer Golf dan ooit. Aan de buitenkant sportiever. En van de binnenkant digitaler. Met meer ruimte dan je ooit durfde te dromen - en dan hebben we het niet alleen over de bagageruimte. Ook op de achterbank is er meer ruimte om je passagiers er extra royaal bij te laten zitten. De Golf Variant is op écht alle vlakken meer.

Helemaal jouw Golf

Meer ruimte en het Golf-gevoel.

Toe aan meer ruimte, maar wil je dat Golf-gevoel niet loslaten? De Golf Variant. staat voor je klaar. Het strakke silhouette en de stijlvolle LED-koplampen zorgen dat je Variant bij iedereen een goede eerste indruk maakt. En met een laadruimte van 1.642 liter neem je de wekelijkse boodschappen of de sporttassen van je voetbalteam makkelijk mee. Handig, toch?

Extra veilig dankzij Car2X

Geniet ontspannen van je autorit. Jouw Golf zorgt ervoor dat je extra veilig bent. De nieuwe Golf heeft namelijk Car2X aan boord. Dit slimme systeem waarschuwt voor obstakels onderweg. Een gevaarlijk kruispunt, een rood verkeerslicht of wegwerkzaamheden: jouw Golf vertelt je op tijd wat je kunt verwachten. Zelfs een ambulance, politie- of brandweerwagen heeft hij al gesignaleerd voordat jij de sirenes hoort.

Standaard al heel compleet

Er valt genoeg te kiezen. Zo zijn er vier verschillende uitvoeringen waaronder de rijk uitgeruste R-Line. Elke nieuwe Golf is trouwens standaard al heel compleet. Met o.a. LED voor- en achterlichten, App-connect en Climatronic airco. Met de standaard Digital Key open je met je telefoon de deuren van je Golf. En natuurlijk heeft elke uitvoering Car2X en Digital Cockpit. Maar er is meer mogelijk. Maak het je bijvoorbeeld gemakkelijk met Easy Open. Wil jij gemakkelijk de achterklep openen terwijl je je handen vol hebt? Dat kan. Door het optionele Easy Open* hoef je alleen je voet onder de auto te bewegen en de achterklep gaat automatisch open. Daarnaast kijkt de Golf Variant met je mee. Het slimme Travel Assist combineert assistentiesystemen als Lane Assist en Adaptive Cruise Control. Zo houdt ‘ie je Golf binnen de lijntjes, je voorliggers op veilige afstand en neemt hij filerijden grotendeels van je over. 

Toch liever de Golf 8 Hatchback?

Naast de Golf 8 Variant hebben we ook de Golf 8 Hatchback met zijn vernieuwde looks. 

Bekijk de Golf 8 Hatchback

*Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.