header-golf8-new

De nieuwe Volkswagen Golf

Je leven staat niet stil en je wilt eruit halen wat erin zit. Daarom leg je de lat steeds hoger. Ook als het gaat om je auto. De nieuwe Golf overtreft al je verwachtingen! Met technologie die verder gaat. Voor de ultieme beleving: easy & safe.

Intelligente features als de Digital Cockpit en Car2X maken de nieuwe Golf meer Golf dan ooit. Comfortabeler en veiliger. Bovendien heb je een ruime keus en krijg je standaard maar liefst vier jaar garantie.

Ervaar zelf hoe gemakkelijk je wegrijdt in de nieuwe Golf. Voel hoe veilig ie is. Kies het model dat het beste bij je past. En geniet van de bewonderende blikken.

Helemaal jouw Golf

Stap in en je bent direct thuis in je eigen, intelligente Golf. Hij kiest automatisch jouw persoonlijke instellingen voor o.a. je stoel, verlichting, temperatuur en navigatie. De Digital Cockpit laat je in één oogopslag de belangrijkste informatie zien. En het infotainmentsysteem Discover Pro bedien je gemakkelijk en veilig met je stem!

Extra veilig dankzij Car2X

Geniet ontspannen van je autorit. Jouw Golf zorgt ervoor dat je extra veilig bent. De nieuwe Golf heeft namelijk Car2X aan boord. Dit slimme systeem waarschuwt voor obstakels onderweg. Een gevaarlijk kruispunt, een rood verkeerslicht of wegwerkzaamheden: jouw Golf vertelt je op tijd wat je kunt verwachten. Zelfs een ambulance, politie- of brandweerwagen heeft hij al gesignaleerd voordat jij de sirenes hoort.

Standaard al heel compleet

Er valt genoeg te kiezen. Zo zijn er vier verschillende uitvoeringen waaronder de rijk uitgeruste Business. Elke nieuwe Golf is trouwens standaard al heel compleet. Met o.a. LED voor- en achterlichten, App-connect en Climatronic airco. Met de standaard Digital Key open je met je telefoon de deuren van je Golf. En natuurlijk heeft elke uitvoering Car2X en Digital Cockpit. Maar er is meer mogelijk. Maak het je bijvoorbeeld gemakkelijk met Park Distance Control. Of geef het karakteristieke design een upgrade met 17 inch lichtmetalen velgen.

Benzine, diesel én hybrid

Ook als het gaat om de aandrijving, heb je bij de nieuwe Golf een riante keuze. Je kiest altijd verantwoord. Zo is de CO2-uitstoot van de nieuwe TDI tot wel 17% lager dan bij zijn voorganger. En wil je een nóg duurzamere Golf? Kies dan voor een eTSI mild-hybrid of een eHybrid plug-in hybrid.

Sportiviteit met een topdesign

Nieuw, maar toch écht Golf: het unieke design van de nieuwe Golf GTI, GTE (plug-in hybrid) en GTD. Opvallende details als de open honinggraat-grille, de X-vormige mistlampen, de grote dakspoiler en de extra brede sideskirts maken van elk model een beauty. Ook van binnen zijn ze helemaal top. Met onder meer een Innovision Cockpit met grote schermen en sportstoelen. De sfeerverlichting kun je in dertig verschillende kleuren instellen. Typisch voor de GTI: de pookknop in de vorm van een zwarte golfbal!

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.