volkswagen-apk

Onderhoud aan uw Volkswagen

Een Volkswagen die in topconditie is? Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Een goed onderhouden Volkswagen levert u uiteindelijk lagere kosten en een hogere restwaarde op. 

Kiest u voor onderhoud bij Muntstad, dan weet u zeker dat uw Volkswagen in goede handen is! Wij onderhouden Volkswagens bij onze vestigingen in De Meern, Zeist, Nieuwegein en Maarssen.

Volkswagen Express Service

Een storing of een klein defect aan uw Volkswagen? Rijd dan even langs bij onze Express Service. U kunt hier zonder afspraak terecht en wij helpen u direct weer veilig op weg. Neemt de reparatie langer dan een uur in beslag? Dan maken we graag een vervolgafspraak.

Twijfelt u of het mankement aan uw Volkswagen geschikt is voor de Express Service? Neemt u dan gerust contact met een vestiging bij u in de buurt.

Volkswagen Economy Service

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee? Dan komt u in aanmerking voor Economy Service. Speciaal voor oudere modellen hanteert Muntstad Volkswagen extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen kunt u profiteren bij o.a. het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem.

Volkswagen onderhoudsbeurt

Bijna alle Volkswagen modellen* hebben een Longlife onderhoudsinterval. Bij een Longlife Onderhoudsinterval wordt gebruik gemaakt van de hoogte kwaliteit olie die tot 30.000 km of 2 jaar mee kan gaan tot de volgende service. In de allernieuwste Volkswagens vertelt de boorcomputer wanneer (in tijd en kilometers) de 2 belangrijkste elementen van onderhoud, de olieservice en de inspectieservice, aan de beurt zijn. De eerste keer is de termijn voor beide elementen maximaal 2 jaar of 30.000km, daarna is de termijn voor de inspectieservice altijd maximaal 1 jaar of 30.000km, afhankelijk van welke het eerst wordt bereikt.