skoda-scala-nieuws-muntstad-header

Scala met dynamische nieuwe looks nu te bestellen

  • Sportief en stijlvol uiterlijk geïnspireerd op de Vision RS concept car
  • Standaard heel compleet, digitaal interieur, hightech veiligheidsvoorzieningen
  • Leverbaar vanaf € 26.490*, aantrekkelijke Scala Monte Carlo vanaf € 32.490*

De nieuwe Scala staat nu open voor bestelling bij Škoda. Met zijn verfijnde en dynamische uitstraling, duidelijk geïnspireerd op de Vision RS concept car, biedt deze ruime en veelzijdige vijfdeurs hatchback een opvallende verschijning. De Scala onderscheidt zich verder door zijn digitale interieur, uitgebreide veiligheidsvoorzieningen en een nog luxere standaarduitrusting. Bestel de jouwe nu vanaf € 26.490*.

Met strakkere bumpers en luchtgordijnen straalt de vernieuwde Scala meer dynamiek uit dan ooit tevoren. De platte LED-koplampen voegen een geavanceerd tintje toe, terwijl de optionele TOP LED Matrix-verlichting beschikbaar is (standaard op de Monte Carlo). De achterklep, voorzien van de volledige naam Scala, geeft toegang tot een ruime bagageruimte met een indrukwekkende inhoud van 467 liter. Een primeur voor de Scala is de beschikbaarheid van een elektrische achterklep met Virtual Pedal, waarmee de achterklep geopend kan worden met slechts een voetbeweging.

Ruim, digitaal en compleet

De binnenruimte van de nieuwe Scala is zowel ruim als modern vormgegeven. Elk model is nu voorzien van een standaard digitaal dashboard van 20,3 cm en een royaal infotainmentscherm van 21 cm. Bovendien zijn de veiligheidsvoorzieningen naar een hoger niveau getild, met standaardfuncties zoals Front Assist met voetgangersmonitoring, Lane Assist en maar liefst negen airbags.

Greentech: de kracht van efficiency

De Scala wordt standaard uitgerust met de direct ingespoten 1.0 Greentech turbo-benzinemotor. De versie met 70 kW/95 pk, die is voorbehouden aan de Scala Essence, wordt geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak. De Greentech-motor met een vermogen van 85 kW/115 pk, standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, is beschikbaar voor de Selection-, Business Edition- en Monte Carlo-uitvoeringen. Voor deze modellen is ook een comfortabele en dynamische 7-traps DSG-automaat met dubbele koppeling beschikbaar als aantrekkelijke optie.

Vanaf € 26.490*

De nieuwe Scala Essence, inclusief een verder uitgebreide standaarduitrusting, is beschikbaar vanaf € 26.490*. Het vlaggenschip van deze nieuwe reeks is de sportieve Scala Monte Carlo. Uitgerust met functies zoals TOP LED Matrix-verlichting, Full LED-achterlichten, 17 inch lichtmetalen 'Kajam Aero' velgen, een royale Virtual Cockpit van 25,4 cm en comfortabele sportstoelen, laat dit model qua uitrusting niets te wensen over. De startprijs van € 32.490* voor de Monte Carlo weerspiegelt eveneens zijn sportieve karakter.

Meer informatie? Neem contact op.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie Skoda.nl.