OnzeAuto_aflevering

Samenwerking tussen Muntstad en OnzeAuto

Muntstad en OnzeAuto zijn een samenwerking aangegaan. OnzeAuto is op vele plekken in Nederland actief met haar totaaloplossing voor autodeelconcepten. Per dorpskern en stadswijk wil OnzeAuto het delen van elektrische auto's (in besloten kring) mogelijk maken. Dit willen zij samen met lokale en betrokken ondernemers, vastgoedontwikkelaars, lokale coöperaties en gemeenten. Muntstad heeft hier een bijdrage aan kunnen leveren door twee gloednieuwe Volkswagen ID.3's af te leveren.

OnzeAuto

Met OnzeAuto deel je elektrische auto's met je buren of je collega’s. Zo heb je altijd toegang tot comfortabele auto's, draag je bij aan een mooiere wereld, en bespaar je veel geld, elke maand weer. Dat is OnzeAuto: dichtbij, duurzaam en voordelig.

Met initiatieven verspreid door heel Nederland. OnzeAuto gaat samen met hun partners en lokale aanbieders proberen zoveel mogelijk mensen te overtuigen een auto te delen. Ook geïnteresseerd in autodelen? Kijk voor meerinformatie op de website van OnzeAuto.

Meer informatie over de ID.3

Muntstad Business Center

Hebt u een vraagstuk op het gebied van zakelijke mobiliteit? Wat het ook is, leg het voor aan Muntstad Business Center! Onze mensen geven duidelijke informatie, adviseren met kennis van zaken en voorzien u van de passende mobiliteitsoplossing mét de service die daarbij hoort. Doordat ze dit als één vast team doen, hebt u altijd een direct aanspreekpunt. Bovendien wordt u snel en goed geholpen, doordat binnen het Business Center alle merken en diensten gebundeld zijn. 

Meer informatie? Neem contact op.