skoda-superb-front-mod-1-20455806

Nieuwe Škoda Superb laat zich al zien

  • Teaser-clip blikt vooruit op exterieur- en interieur-highlights van vierde-generatie Superb
  • Hatchback en Combi krijgen nieuwe koplampen en achterlichten plus elementen uit Škoda’s nieuwe Modern Solid designtaal 
  • Wereldpremière op 2 november vanaf 19.00 uur live te volgen

Vooruitlopend op de wereldpremière van de nieuwe, vierde-generatie Superb licht Škoda opnieuw een tipje van de sluier op die het nieuwe design nog omhult. Via een korte videoclip teaset Škoda alvast een aantal exterieur- en interieurfeatures. De wereldpremière van de nieuwe Superb vindt plaats op 2 november aanstaande om 19.00 uur en is live te volgen via het Škoda Storyboard en op Škoda’s YouTube-, X- en LinkedIn-kanalen.

Onthulling van Verfijning

De teaser-clip laat je kennismaken met dynamische carrosserieverhoudingen, gloednieuwe LED Matrix-koplampen, en LED-achterlichten met kristalheldere accenten, allemaal onderdeel van Škoda's baanbrekende Modern Solid designrichting. Binnenin schittert het met nieuwe Škoda Smart Dials en een handige stuurkolom-schakelaar voor de transmissie. Škoda's ICE-vlaggenschip komt als Hatchback en Combi, met opties voor moderne plug-in hybride en mild-hybride aandrijvingen.

Mis de wereldpremière niet! Tune in op 2 november om 19.00 uur (Engelse uitzending) via het Škoda Storyboard en Škoda’s YouTube-, X- en LinkedIn-kanalen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie? Neem contact op.