volkswagen-id5-zakelijke-lease-actie-header

Zakelijk voordeel op de Volkswagen ID.5

Vanaf € 709,- per maand*

Lease de Volkswagen ID.5 al vanaf € 709,- per maand

Maak nu gebruik van een exclusieve leaseaanbieding bij Muntstad voor de Volkswagen ID.5, speciaal voor zakelijke rijders. De ID.5 is een moderne en veelzijdige auto die alles biedt wat je van een Volkswagen mag verwachten. Met zijn unieke ontwerp, efficiënte prestaties en moderne technologie is de ID.5 een uitstekende keuze voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar een duurzame oplossing.

Profiteer van een scherp lease tarief

Als zakelijke rijder kun je nu tijdelijk profiteren van een extra voordelig lease tarief op de prachtige Volkswagen ID.5. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert hij de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé en een actieradius van 556 km**. Ideaal voor al je zakelijke ritten.

De perfecte rijervaring

De ID.5 is uitgerust met de modernste technologieën, waaronder een groot touchscreen display, een uitstekend audio- en infotainmentsysteem en tal van veiligheidssystemen.

Zo ziet zelfverzekerd eruit

De ID.5 lijkt gevormd te zijn door de wind, en dat is hij ook. De vloeiende lijnen zorgen voor een perfecte aerodynamica. Zelfs de speciaal vormgegeven deurgrepen en velgen optimaliseren de luchtstroom, waardoor de weerstand minimaal is. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Maar de ID.5 zou geen SUV coupé zijn als hij zijn elegante uitstraling niet zou combineren met atletische details, zoals grote wielen en stoere luchtinlaten. Zelfverzekerd? Absoluut.

Dit zijn de highlights van de ID.5

Neem contact met ons op

Wil jij ook de weg op in de Volkswagen ID.5? Vul dan onderstaand formulier in en onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wil je meer informatie over deze unieke lease aanbieding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

DISCLAIMER

* Maandtarief geldt op een looptijd van 60 maanden en kilometrage van 10.000 km/j.
** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.