audi-a4-voorkant-muntstad-header

De Audi A4 S edition Competition: meer dan compleet!

Of u nu voor de Limousine of de Avant gaat, de Audi A4 S edition Competition biedt u standaard heel veel extra’s. Van binnen én van buiten. Comfort airconditioning, lichtpakket met ambient lighting, optiekpakket met Pianolak, LED-verlichting voor en achter: het zit er allemaal op. En tijdelijk bij Muntstad voor een scherpe prijs.

Kom naar de showroom van Muntstad en maak kennis met dit complete model: zien is geloven.

Aan u de keus: Audi A4 limousine of stationcar

De Audi A4 S edition Competition is verkrijgbaar als limousine en als stationcar (Avant). Twee karaktervolle modellen die zich beide onderscheiden door hun sportieve, stijlvolle uitstraling en uitzonderlijke luxe. In deze zeer complete uitvoering hebben beide uitvoeringen hetzelfde pakket aan extra’s.

Audi A4 S edition Competition: nóg opvallender voor een scherpe prijs

De Audi A4 Limousine is al een bijzondere verschijning met zijn prestigieuze en vlotte uitstraling. Maar in deze speciale uitvoering is het helemaal een eyecatcher. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Zo is hij standaard voorzien van:

  • Full LED-koplampen
  • LED-achterlichten met dynamische knipperlichten
  • Velgen met 10-spaaks-dynamiekdesign
  • Optiekpakket zwart
  • Privacy glas
  • Lichtpakket plus met ambient lighting

Datzelfde complete pakket zit ook standaard op de Audi A4 S edition Competition Avant. Dat geeft een extra dimensie aan deze elegante en gespierde stationcar, die in de basis al opvalt door o.a. zijn singleframe grille en de trapezium uitlaatopeningen.

Het interieur van de Audi A4 Limousine en Audi A4 Avant

Ruimte en comfort: dat biedt het interieur van de Audi A4. Met veel praktische features voor optimaal gebruiksgemak, de nieuwste digitale technieken en fraaie accenten, zoals de doorlopende ventilatieroosters. Wat betreft de ruimte: met de Audi A4 Avant kan bijvoorbeeld 1495 liter bagage worden vervoerd en in beide modellen zorgen handige opbergvakken voor een opgeruimd interieur.

In de Audi A4 S edition Competition is het interieur van beide modellen op een hoger level gebracht met onder meer comfort airconditioning, MMI navigatie Plus, Audi Connect, Virtual Cockpit, Audi Sound System en een lichtpakket met ambient lighting.

Audi A4: maximale veiligheid als standaard

Audi heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Dat is ook te zien bij de verschillende uitvoeringen van de Audi A4. Zowel de Limousine als de Avant is voorzien van de modernste technologieën voor een veilige rit.

Op voorraad: nieuw en gebruikt