Bandenservice voor uw Audi

Hoe betrouwbaar uw Audi ook is, de banden van uw auto slijten. Versleten banden zijn niet alleen oncomfortabel maar ook onveilig. 

Neemt u daarom geen enkel risico, laat uw banden controleren bij Muntstad. Nieuwe banden nodig? Wij hebben een ruime selectie all-season, winter- en zomerbanden die extra comfortabel zijn geprijsd.

Bandenwissel

Wissel uw winterbanden voor zomerbanden. De kosten voor de wissel van uw wielenset bedragen € 39,-. Voor het monteren en balanceren van losse banden rekenen wij € 89,-.
 

Bandenopslag

Geen ruimte om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Maak dan gebruik van ons bandenhotel. Wanneer u uw bandenwissel bij ons laat uitvoeren, slaan wij voor slechts € 50,- per half jaar de banden voor u op.

Zomerbanden

Goede zomerbanden zijn belangrijk om veilig en comfortabel te rijden. Zijn uw zomerbanden aan vervanging toe? Wij hebben altijd een passend aanbod voor u.

Winterbanden

Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius bewijzen winterbanden al hun nut. Dankzij hun specifieke profiel en rubbersamenstelling zorgen winterbanden voor aanzienlijk meer grip onder winterse omstandigheden.