Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck

Jouw bedrijfswagen op 12 belangrijke punten gecheckt!

Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen!

Je hebt rijklaar. En je hebt winterklaar.

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij een dealer in de buurt. Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs je bus op 12 cruciale punten en krijg je een gratis all-weather mattenset!

Plan je wintercheck

Je hebt glad. En je hebt grip.

Voor wie snel wil stilstaan bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling ontstaat er een kortere remweg. Onder de 7 graden bieden winterbanden beter prestaties dan zomerbanden. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Profiteer van veel voordeel op diverse winterbanden. Verschil moet er zijn.

Bekijk alle winterbanden

VW Bedrijfswagens wintercheck

Je hebt geprijsd. En je hebt afgeprijsd.

De juiste banden met voldoende profiel, leveren de beste prestaties. Ze zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. Zijn de banden van je bus aan vervanging toe, of rijd je nog op zomerbanden? Verschil moet er zijn.

Plan je bandenwissel

Accessoires

Je hebt beloften. En je hebt de 7 servicebeloften.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor je bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn. Verschil moet er zijn.Bekijk de 7 Servicebeloften

Bekijk de 7 Servicebeloften

Veelgestelde vragen

Op welke punten wordt mijn bedrijfswagen gecontroleerd?

Accu

Door middel van een accutest controleren we de conditie van je accu. Zo kan tijdig geconstateerd worden of vervanging noodzakelijk is en wordt stilstand voorkomen.

Airconditioning

Controle op werking en temperatuur van de airconditioning. Mocht deze niet naar behoren werken dan kan aanvullend airco onderhoud ingepland worden.

Banden

Profieldiepte, slijtagepatroon, bandenspanning, maar ook het reservewiel of de banden reparatie set. Alles wordt gecontroleerd om er voor te zorgen dat je altijd veilig de weg op kan.

Deuren

Door de smering van de portiersloten te controleren worden problemen met het openen van de deuren voorkomen en sta je deze winter nooit in de kou.

Koelsysteem

Winter of zomer, we nemen de koelvloeistof vorstbeveiliging altijd even mee. Ook wordt het niveau van de koelvloeistof gecontroleerd zodat een goede warmteafvoer gegarandeerd blijft. Dit is onmisbaar om de motor optimaal te laten lopen.

Motorolie

Olie is essentieel om de motor optimaal te laten functioneren. Daarom checken we zowel het oliepeil als de kwaliteit van de olie.

Remsysteem

Visuele controle op slijtage van zowel de remschijven als de remblokken.

Ruitenwissers/sproeiers

Versleten ruitenwissers laten strepen achter die je het zicht kunnen belemmeren bij sneeuw en regen. Daarom controleren we altijd de staat van je ruitenwissers. Ook controleren we het niveau van de ruitensproeiervloeistof en checken we de sproeikoppen op eventuele verstopping en verkeerde afstelling.

Uitlaatsysteem

Controle op de conditie van het uitlaatsysteem en de bevestigingspunten.

Verlichting

Hoe korter de dagen worden, des te belangrijker de werking van je lampen. Zowel de werking als de afstelling worden gecontroleerd.

Verwarming

De dagen worden korter, maar ook kouder. We controleren daarom de werking van de verwarming zodat je altijd in een warme auto rond rijdt.

Voorruit

Door het gebruik van de airco kan een groot temperatuurverschil ontstaan op de voorruit. Hierdoor kunnen sterretjes snel veranderen in barsten. Reparatie van sterretjes is, afhankelijk van je verzekering, meestal gratis.

Wat gebeurt er als er werkzaamheden nodig zijn?

Als tijdens de check blijkt dat jouw Volkswagen onderhoud of een reparatie nodig heeft, bespreekt de Volkswagen serviceadviseur dit eerst met je. Dan kan je zelf beslissen wanneer je een vervolgafspraak wilt inplannen.

Wat zijn de voorwaarden?

De Wintercheck en accessoires aanbiedingen zijn geldig t/m 28 februari 2020.