https://axynoohcto.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:muntstad-nl/01/header-nieuw.jpg?v=1-0

De e-Golf

De Volkswagen e-Golf is nu wel heel erg betaalbaar

Met de e-Golf rijd je de toekomst tegemoet in een auto die voldoet aan de eisen van deze tijd. De e-Golf stoot geen CO2 uit en rijdt volledig op hernieuwbare energie.

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Met een bereik van maximaal 230 kilometer* kan je Nederland doorkruisen zonder op te laden. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

Overheidssubsidie van € 4.000

Bovendien is een nieuwe e-Golf nu bereikbaarder dan ooit. Dankzij de overheidssubsidie van € 4000** wordt elektrisch rijden ineens heel bereikbaar. 

  • Een nieuwe e-Golf is nu leverbaar vanaf € 25.505
     
  • Private lease vanaf € 306 p.m.. Dit is na aftrek van €83,- overheidssubsidie per maand.
     
  • Zakelijk leasen vanaf € 349 p.m. met een bijtelling van slechts 8%. 

* En daar mag je ook nog eens een flinke dosis rijplezier bij optellen. Dankzij een actieradius van 230 km (WLTP)1) ben je klaar voor elk avontuur
** Overheidssubsidie voor elektrische auto’s is geldig vanaf 1 juni voor particuliere aankopen. De subsidie moet door de koper zelf geclaimed worden. De duur van de subsidie wordt bepaald door de Overheid.