Zakelijke markt

Business Center

Muntstad mag zich, als één van vier dealers in Nederland, officieel gecertificeerd Business Center noemen. Met de Business Center formule is Muntstad in staat om de zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn door deze te begrijpen en passende oplossingen te bieden.

Meer informatie

Fleetsales

Bij het beheer van een wagenpark komt veel kijken. De afdeling Fleetsales van Muntstad adviseert en ondersteunt wagenparkbeheerders, waarbij wij het beheer deels of zelfs volledig uit handen nemen. Via uw contactpersoon bent u verzekerd van oplossingen die zijn toegespitst op uw specifieke situatie en wensen.

Meer informatie

De Onderdelendienst van Muntstad

De Onderdelendienst van Muntstad biedt u zekerheid en betrouwbaarheid, maar ook service. Naast de hoge kwaliteit originele onderdelen van onze merken en de garantie die wij hierop bieden, denken wij graag met uw bedrijf mee. Wij bieden optimale dienstverlening. Dát is De Onderdelendienst.

Meer informatie

Financiële Diensten

Volkswagen Pon Financial Services is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In die werkwijze staat u als klant centraal.

Meer informatie