Leasevormen

Muntstad Lease biedt u altijd een leasevorm die past bij u of uw bedrijf. Van nieuwe of gebruikte auto's tot leasen voor korte of lange termijn of een leasevorm die met u meegroeit. Wij bieden u een oplossing die naadloos aansluit op uw specifieke wensen en behoeften en waar u de meeste voordelen van heeft.

Full Operational Lease

Wilt u uw financiële middelen blijven benutten voor de kernactiviteiten van uw onderneming en toch de garantie hebben dat u altijd mobiel blijft? Kies dan voor Full Operational Lease. Bij Operational Lease wordt u geen economisch eigenaar van de auto. Het voordeel is dat uw auto niet op de balans verschijnt.

Voordeel
Voor een vast bedrag per maand profiteert u altijd van de beste zorg en persoonlijke service van Muntstad Lease. Met Full Operational Lease zijn onderhoud, reparatie, banden, vervangend vervoer, all risk verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting allemaal inbegrepen.

Netto Operational Lease

Uw wagenpark niet activeren op uw financiële balans, maar wel zelf zorgdragen voor het beheer? Dat is Netto Operational Lease. In tegenstelling tot Full Operational Lease beheert u bij Netto Operational Lease een gedeelte van de autokosten zelf.

Voordeel
U betaalt een vast bedrag aan afschrijving, wegenbelasting en rente. In deze vorm verzorgt u zelf zaken als onderhoud, banden en verzekering. Op deze manier is een groot gedeelte van uw autokosten gebudgetteerd, maar blijft de gewenste flexibiliteit gewaarborgd.

Flex Plus Lease

Flexibel leasen, zonder u aan langlopende contracten te binden? Kies dan voor Flex Plus Lease. Niet alleen wanneer het wat minder gaat, maar ook als u stappen wilt zetten om te groeien. Kortom een volledig operationele leasevorm die u, na de eerste 12 maanden, de mogelijkheid geeft uw leaseauto kosteloos bij ons in te leveren of om te ruilen.

Voordeel
Flex Plus Lease is beschikbaar op veel van onze zuinige en bijtellingsvriendelijke modellen. Hiermee heeft u alle vrijheid om uw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het u uitkomt.

Short Lease

De flexibiliteit van huren in combinatie met het prijsniveau van leasen. Short Lease is een leasevorm waarbij u snel en eenvoudig uw (tijdelijke) mobiliteitsbehoefte kunt vervullen, zonder een lange overeenkomst aan te gaan. U bestelt dus de auto die u op dat moment nodig heeft.

Voordeel
Het contract kan op elk gewenst moment opgezegd worden, zonder enige vorm van boetebeding of welk financieel risico dan ook. De maximale looptijd van een Short Lease contract is 24 maanden. Daarna zetten wij uw Short Lease contract graag over naar een leasecontract.