IMG_1239

Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten!

Onze klanten zijn onze trots. En iedere klant heeft zijn eigen verhaal of wens. Ons Muntstad Business Center team denkt graag mee met iedere aanvraag en ziet het als een uitdaging om altijd een mobiliteitsoplossing te vinden. Benieuwd wie wij al geholpen hebben? Bekijk hieronder een deel van onze klanten. 

Direct contact opnemen over wat wij voor u kunnen betekenen? Dat kan natuurlijk ook.

Provincie Utrecht

Utrecht is een provincie om trots op te zijn. Gevarieerd, bruisend en met een rijke historie. Met veel verschillende levensstijlen, culturen en persoonlijke voorkeuren. Het is de opgave voor de Provincie Utrecht om de aantrekkelijkheid van onze provincie te vergroten en groei zo te faciliteren dat de kwaliteit van onze ruimte behouden blijft. Hier komt mobiliteit om de hoek kijken. Wij mochten de Provincie Utrecht 19 stuks CITIGOe iV's leveren. 

Zelfs in de huidige coronacrisis worden de auto’s van de wegbeheerders al intensief gebruikt. En ook voor overige collega’s zijn deze auto’s bij noodzakelijke verplaatsingen een hele veilige uitkomst.

Rijndorp Installaties

Rijndorp Installaties is al 33 jaar specialist voor advies, ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud op alle vlakken binnen de elektrotechniek. Om dit te kunnen doen is mobiliteit belangrijk. Wij mochten zes nieuwe Škoda FABIA COMBI's afleveren. 

Bekijk de FABIA COMBI

Aalberts Bouw

Zeg je bouwen, dan zeg je Aalberts Bouw. Dit is dé bouwpartner van Utrecht en omgeving die een waardevolle schakel is voor vele ontwikkelaars, beleggers en zorginstellingen. En wij zorgen er op onze beurt voor dat de medewerkers van Aalberts Bouw kunnen genieten van zorgeloze mobiliteit als ze naar al hun klanten gaan.

Jan Snel

Jan Snel bouwt en levert wereldwijd hoge kwaliteit huisvestingsoplossingen. Onze innovatieve en modulaire bouwmethode zorgt ervoor dat we onder gecontroleerde omstandigheden efficiënter en productiever bouwen in onze eigen fabriekshallen. Deze negen nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens werden afgeleverd aan Jan Snel via Muntstad Lease. 

Onze Auto

OnzeAuto is op vele plekken in Nederland actief met haar totaaloplossing voor autodeelconcepten. Per dorpskern en stadswijk wil OnzeAuto het delen van elektrische auto's (in besloten kring) mogelijk maken. Dit willen zij samen met lokale en betrokken ondernemers, vastgoedontwikkelaars, lokale coöperaties en gemeenten. Muntstad heeft hier een bijdrage aan kunnen leveren door twee gloednieuwe Volkswagen ID.3's af te leveren.

CT de Boer

CTdeBoer BV. is dé specialist in vijzelen, schuiven, bouwmethodes en brugrenovaties. Civiele technieken deBoer BV. is een aannemersbedrijf met haar activiteiten in de civiele bouw, renovatie, verplaatsings- en vijzeltechnieken. CT deBoer realiseert zeer uitdagende projecten en is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Engeland. Wij mochten meehelpen met het verduurzamen van hun wagenpark. Na de afname van een ID.3 en twee stuks ID.4, ging ook de eigenaar over op een elektrische auto: de nieuwe Audi e-tron GT.

WDW Services BV.

WDW Services B.V. is gevestigd op Strijkviertel 20 te Utrecht en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw. Ze verhuren allerlei soorten kranen en bijbehorende accessoires. Muntstad Lease mocht hen hele wagenpark vervangen. In totaal gaat dit om zeven Volkswagen Bedrijfswagens met ruim 1.200.000 zakelijke kilometers! Tevens worden de bussen op maat voorzien van een volledige inrichting van Aluca.