Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
fc-utrecht-winactie-header

Berijders informatie

Vind op deze pagina alle informatie voor u als berijder. Wij hebben alle informatie rondom uw leaseauto op een pagina verzameld. Hieronder zijn alle handige links te vinden.

Belangrijke links

Onderstaand zijn de belangrijkste links op een rijtje gezet. Mocht u een van de volgende documenten willen aanvragen, helpen wij u graag: groene kaart, kenteken card, machtiging buitenland, parkeervergunning, schadevrij verklaring, schadeformulier en tank- of laadpas. 

Schade en pech

Voor onze leaserijders die de auto bij een officiële dealer in onderhoud hebben, bieden wij gratis pechhulp aan. Wij helpen u in het binnen- en buitenland wanneer u gestrand bent. Dit heet bij ons de mobiliteitsservice. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is er voor elk merk een ander telefoonnummer beschikbaar. Lees hier alles over schade en pech.

Onderhoud, banden en reparaties

Heeft uw auto onderhoud nodig? Dan kunt u eenvoudig een afspraak plannen via onze online werkplaatsplanner. Ook bieden wij de mogelijkheid om banden te wisselen en deze ook op te slaan in ons bandenhotel. Zo hoeft u zelf alleen de auto naar onze werkplaats te rijden en doen wij de rest. Ook reparaties kunt u inplannen in onze werkplaatsplanner.