Flexibel wagenparkbeheer

Mobiliteitsoplossingen in moeilijke tijden

De coronacrisis stelt ondernemers voor pittige uitdagingen. Ook als het gaat om mobiliteit. Flexibiliteit is vandaag de dag het sleutelwoord voor effectief en kostenefficiënt wagenparkbeheer. Muntstad denkt met je mee.

Om wagenparkbeheerders te ondersteunen hebben we diverse mogelijkheden in huis. Eigentijdse mogelijkheden waaruit we in overleg met jou de ideale mix kunnen samenstellen. Zo weet je zeker dat jouw mobiliteitspakket aansluit bij de ontwikkelingen in jouw bedrijf.

Snel schakelen

Werknemers die minder autorijden, doordat ze thuis werken. Werknemers die juist meer autorijden, omdat ze het OV willen vermijden. Werknemers van wie je afscheid moet nemen. In deze en andere situaties moet je als wagenparkbeheerder snel kunnen schakelen. Onze services maken het je daarbij een stuk gemakkelijker. Wij bieden onder meer:

-      de complete afhandeling van leaseovereenkomsten

-      brandstofbeheer

-      advies over financiering met eigen middelen

-      managementrapportages om optimaal zicht te houden op zaken als rijgedrag en kosten

-      de MIND smartbox voor het real time volgen van rijgedrag en voertuiggegevens

-      service op locatie

Wil je weten hoe Muntstad Business Center jouw bedrijf kan ondersteunen met een mobiliteitsoplossing op maat? Neem dan contact op met onze adviseur. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uitgebreid je wensen en mogelijkheden, zodat we op alle fronten het beste resultaat bereiken.