Rijdt nu een Audi e-tron quattro met 8% bijtelling

Voor de 100% elektrische Audi e-tron geldt hetzelfde als voor de Volkswagen ID.3: je kunt alle modellen nu nog rijden met 8% bijtelling. Dus ook die sportieve en krachtige nieuwkomer: de Audi e-tron Sportback, de eerste volledig elektrische Sportback.

Kenmerkend voor de Audi e-tron zijn onder meer de dynamische rijstijl, de uitstekende tractie en de rotsvaste wegligging. Diverse innovatieve technologieën, zoals cameraspiegels en efficiency assist, garanderen een veilige en comfortabele rit.

De nieuwe Audi e-tron Sportback: op maat gesneden

De Audi e-tron 50 heeft een maximaal vermogen van 230kW/313pk. De Audi e-tron 55 heeft nog meer power: 300kW/408pk. De nieuwe Audi e-tron Sportback 55 quattro heeft hetzelfde vermogen en spant de kroon als het gaat om de actieradius: maar liefst 446 kilometer.

De Audi e-tron Sportback kun je helemaal stylen naar je persoonlijke wensen. Zo zijn er diverse aantrekkelijke opties om het interieur en het exterieur eleganter en sportiever te maken, zoals de design selection-aankleding en het S line exterieurpakket.

 

Nu vanaf € 295 netto bijtelling p.m.*