Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten!

Onze klanten zijn onze trots. En iedere klant heeft zijn eigen verhaal of wens. Ons Muntstad Business Center team denkt graag mee met iedere aanvraag en ziet het als een uitdaging om altijd een mobiliteitsoplossing te vinden. Benieuwd wie wij al geholpen hebben? Bekijk hieronder een deel van onze klanten.

Provincie Utrecht

Utrecht is een provincie om trots op te zijn. Gevarieerd, bruisend en met een rijke historie. Met veel verschillende levensstijlen, culturen en persoonlijke voorkeuren. Het is de opgave voor de Provincie Utrecht om de aantrekkelijkheid van onze provincie te vergroten en groei zo te faciliteren dat de kwaliteit van onze ruimte behouden blijft. Hier komt mobiliteit om de hoek kijken. Wij mochten de Provincie Utrecht 19 stuks CITIGOe iV's leveren. 

Zelfs in de huidige coronacrisis worden de auto’s van de wegbeheerders al intensief gebruikt. En ook voor overige collega’s zijn deze auto’s bij noodzakelijke verplaatsingen een hele veilige uitkomst.

Rijndorp Installaties

Rijndorp Installaties is al 33 jaar specialist voor advies, ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud op alle vlakken binnen de elektrotechniek. Om dit te kunnen doen is mobiliteit belangrijk. Wij mochten zes nieuwe ŠKODA FABIA COMBI's afleveren. 

Aalberts Bouw

Zeg je bouwen, dan zeg je Aalberts Bouw. Dit is dé bouwpartner van Utrecht en omgeving die een waardevolle schakel is voor vele ontwikkelaars, beleggers en zorginstellingen. En wij zorgen er op onze beurt voor dat de medewerkers van Aalberts Bouw kunnen genieten van zorgeloze mobiliteit als ze naar al hun klanten gaan.