De Onderdelendienst van Muntstad

De Onderdelendienst van Muntstad biedt u zekerheid en betrouwbaarheid, maar ook service. Naast de hoge kwaliteit originele onderdelen van onze merken en de garantie die wij hierop bieden, denken wij graag met uw bedrijf mee. Wij bieden optimale dienstverlening. Dát is De Onderdelendienst.

Onderdelen

De Onderdelendienst van Muntstad levert uitsluitend originele onderdelen, want dat is waar u als zakelijk klant naar op zoek bent. Wij leveren deze originele onderdelen van onze vijf merken: Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. De onderdelen kunnen worden besteld via een speciale webshop, die ook een koppeling heeft met Part-One.

Dienstverlening

De Onderdelendienst van Muntstad wil u optimaal van dienst zijn. Service staat hoog bij ons in het vaandel. U krijgt bij ons dan ook alle technische ondersteuning die erbij hoort. Advies nodig bij het bestellen van het juiste onderdeel? Geen probleem. Vragen over de precieze montage ervan? Geen enkel probleem! Wij zijn altijd bereikbaar, leveren twee keer per dag onderdelen en denken met u en uw bedrijf mee. Op deze wijze kunt u de kwaliteit bieden en leveren die u belooft aan uw klanten. Daarmee is De Onderdelendienst ook onderdeel van úw bedrijf.

Het team

Dagelijks staat een vast team van De Onderdelendienst voor u klaar. De Binnendienst is het vaste aanspreekpunt voor het bestellen van onderdelen. De Buitendienst komt bij u langs voor de zakelijke afspraken rond het inkopen van onderdelen.