muntstad-volkswagen-bedrijfswagens-mobiliteitsgarantie-header

VW Bedrijfswagens Mobiliteitsgarantie

Bij elke Volkswagen Bedrijfswagen zorgen wij voor uw mobiliteit in de meest uitgebreide vorm. Wij zorgen voor allerlei belangrijke zaken, zodat u zich alleen maar hoeft te concentreren op uw werk.
 

Wat te doen bij autopech?

Bel met de Volkswagen Mobiliteitsservice:

- in Nederland via het 24-uursservicenummer: 0800 - 555 7000

- in het buitenland via (het Nederlandse telefoonnummer): +31 800 - 555 7000 of +31 33 49 49 101 (niet gratis)

Let op! Brandt er een waarschuwingslampje?

Zet uw auto aan de kant en neem direct contact op met Muntstad of de Volkswagen Mobiliteitsservice op een van de nummers hierboven.

Neem snel contact op met Muntstad.

Mobiliteitsservice

Volkswagen Bedrijfswagens staat voor betrouwbaarheid. Pech is echter nooit uit te sluiten en daarom kunt u rekenen op Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice. Deze gratis pechhulp helpt u weer op weg, 24 uur per dag, in Nederland én Europa.

Uw voordelen:

  • Binnen 1 uur hulp overal in Nederland
  • Reparatie ter plekke indien mogelijk

Belangrijk:

  • De Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice biedt u 24/7 hulp bij pech onderweg in vrijwel heel Europa. Dus weigert uw bedrijfswagen onverhoopt een keer, dan helpen wij u kosteloos en snel weer op weg.
    Let op: mocht u met een caravan, aanhanger of vouwwagen op vakantie gaan, raden wij u aan een additionele reisverzekering af te sluiten. Een aanhangend voertuig valt namelijk buiten de dekking van de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice.
  • Moet u in het buitenland toch betalen voor vergoede hulpverlening? Vraag dan een rekening. Deze wordt in Nederland alsnog vergoed door de Volkswagen Bedrijfswagens dealer.
  • Bewaar het Serviceboekje/Onderhoudsboekje in uw auto. De stempels in dit boekje zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice is voldaan.
  • Ga goed voorbereid op reis en download de brochure 'Hulp bij pech in het buitenland' voor alle informatie.