Volkswagen Load up!

Je hebt opladen. En je hebt inladen

Volkswagen Load up!

Snel even inladen en alle leveringen in één ritje bezorgen? Dat doe je met de load up!. De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up!. De mogelijkheden zijn ongekend.

Brochures en prijslijsten

Zeer ruim

De kleine load up! is een grote dienstverlener. Zonder achterbank biedt deze stadsvervoerder 990 liter laadruimte en heeft 438 kg laadvermogen. 

- Wendbaar. 
Kleine 9,8 m draaicirkel. 
- Sterk. 
438 kg laadvermogen. Bij een gewicht van 927 kg. 
- Ruim. 
990 liter laadvolume.

Lekker in te laden

De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up!. De mogelijkheden zijn ongekend.
 

Zero emissie. Zonder CO2 uitstoot

Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De nieuwe e-load up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de nieuwe e-load up! voor duurzaam rijplezier in de stad – én daarbuiten. Daarnaast is de nieuwe e-load up! fiscaal ook zeer aantrekkelijk. Je hebt recht op 36% milieu-investeringsaftrek (MIA). Dit voordeel kan oplopen tot ruim € 3.600 netto. Op basis van 52% belastingtarief en 14% MKB winstvrijstelling. 
Ontvang nu € 350 korting op een laadpunt. 
Laadbundel per maand vanaf € 35.

Opvallend ruim. Opvallend zuinig

De eco-load up! ontlast je portemonnee met slechts 82 gr. CO2 uitstoot per km. Met aardgas bespaar je flink op je brandstofkosten. En… met de eco-load up! kom je verder. Het bereik van de aardgasuitvoering is 380 km en samen met de benzinemotor zelfs 600 km. De uitvoeringen van de load up! met aardgas of benzine zijn eenvoudig door de dealer om te bouwen tot een up! met achterbank. Dit is gunstig voor de restwaarde.

Jouw ideale Load up!

1. Load up!

- Geen achterbank en rugleuning

- Sterke laadvloer

- Scheidingsrek

2. Eco Load up!

- Geen achterbank en rugleuning

- Sterke laadvloer

- Scheidingsrek

- Belettering "Eco load up!" op het kofferdeksel

3. E-load up!

Tijdelijk niet leverbaar

Load up!