201909-Volkswagen-AmarokPC-01.jpg

Volkswagen Amarok Dubbele Cabine

Je hebt patsers. En je hebt krachtpatsers

Volkswagen Amarok Dubbele Cabine

Soepel op de onverharde weg en temperamentvol op het asfalt. De Amarok met krachtige V6-motor biedt alles wat je verwacht van een allround pick-up uit het premiumsegment. En meer! Een strak design, robuuste constructie, een hoog vermogen en ongekende off-road rijeigenschappen. Verschil moet er zijn.

Gebouwd voor maximaal rijplezier

201909-Volkswagen-AmarokPC-18.jpg

Komt sterk uit de hoek

Dankzij de brede wielbasis en de hoge bodemvrijheid heeft de Amarok pick-up geen moeite met extreme hellingshoeken, stijgingspercentages en dwars op hellingen rijden. Een echte krachtpatser dus.

201909-Volkswagen-AmarokPC-17.jpg

Offroad-ABS, bergafdaalhulp en bodembescherming

Het uitstekende offroad-ABS en de bergafdaalhulp zorgen op bijna elke ondergrond voor maximale veiligheid. Bovendien beschermen robuuste stalen platen de motor en versnellingsbak tegen onder andere steenslag. Een pick-up die écht tegen een stootje kan.

201909-Volkswagen-AmarokPC-11.jpg

Unieke combinatiemogelijkheden

Zelfs onder extreme omstandigheden biedt de Amarok premium rijcomfort. Dit komt door de perfecte afstemming van onderstel en aandrijving in combinatie met de betrouwbare 4MOTION-vierwielaandrijving, die er flink aan trekt als dat nodig is.

201909-Volkswagen-AmarokPC-16.jpg

Ook bij zware belading en hoogwaardig rijcomfort

De standaard 2+1-bladveren bieden een hoogwaardig rijcomfort en een maximaal laadvermogen van 893 kg. De optionele 3+2-bladveren kunnen het laadvermogen zelfs verhogen tot 1057 kg.

201909-Volkswagen-AmarokPC-21.jpg

De breedste laadvloer in zijn klasse

De Volkswagen Amarok biedt de breedste laadopening tussen de wielkasten in zijn klasse. Door de laadbreedte van 1.222 mm past een Europallet zelfs overdwars in het voertuig. De combinatie van de laadvloer van 2,52m², hoge zijpanelen van 508 mm en de lage tildrempel van 780 mm maakt de laadruimte tot uitermate praktisch en royaal.

Maximaal rijplezier en maximale veiligheid

201909-Volkswagen-AmarokPC-15.jpg

Elke situatie de baas

Dankzij een groot aantal veiligheidssystemen is de Amarok elke situatie de baas. Want veiligheid gaat boven alles.

201909-Volkswagen-AmarokPC-09.png

Waarschuwing van obstakels

De parkeerhulp ParkPilot waarschuwt bij het inparkeren voor herkende obstakels aan de voor- en achterkant van de auto en geeft de afstand tot de obstakels optisch weer op het display.

201909-Volkswagen-AmarokPC-10.png

Comfortabeler inparkeren

De achteruitrijcamera “Rear View” vergemakkelijkt het inparkeren. Dit omdat de achteruitrijcamera een extra beeld van het gebied achter de auto op het radio- of navigatiescherm weergeeft. Zo ondersteunt de Volkswagen Amarok bij het inparkeren.

201909-Volkswagen-AmarokPC-07.jpg

Goed verlichte wegen

Goed zicht en rijcomfort in iedere situatie. De mistlampen met geïntegreerde bochtenverlichting en slimme verlichtingssystemen zorgen voor een optimaal blikveld vanuit de bestuurdersstoel.

Een ongeëvenaard ruimtelijk gevoel

201909-Volkswagen-AmarokPC-06.jpg

Premiumcomfort voor jouw rug

In de Amarok Aventura zitten de bestuurder en de bijrijder op ergoComfort-stoelen. Beide met leer beklede stoelen kunnen op twaalf manieren elektrisch versteld worden en op twee manieren handmatig. De stoelen hebben het AGR-keurmerk gekregen voor hun uitstekende ergonomie. Want je rug heeft het al zwaar genoeg met het werk dat je doet. Een beetje ontspanning tijdens de rit is dan wel op z’n plaats.

201909-Volkswagen-AmarokPC-22.jpg

Geniet van een comfortabel werkklimaat

Altijd de perfecte interieurtemperatuur: intelligente sensoren bewaken continu de temperatuur in de Amarok en passen deze aan de door jou ingestelde temperatuur aan.

201909-Volkswagen-AmarokPC-04.jpg

Top-entertainment en connectiviteit

Onderweg altijd het beste entertainment en de meest actuele informatie: ontdek de nieuwste radio- en navigatiesystemen van topkwaliteit met mobiele onlinediensten, zoals bijvoorbeeld Car Net App-Connect.

201909-Volkswagen-AmarokPC-23.jpg

Goed overzicht

Met het sportieve multifunctionele stuurwiel met schakelpaddles en de 3D-multifunctionele-indicatie “Premium” heb je alles onder controle. De nieuwe Servotronic stuurbekrachtiging verbetert de stuurprecisie en zorgt voor een extra dynamisch rijgedrag.

201909-Volkswagen-AmarokPC-19.jpg

Details maken het statement

De premiumuitvoering Aventura maakt indruk met de sportsbar en de verchroomde sidebars (inclusief led-instapverlichting).

201909-Volkswagen-AmarokPC-20.jpg

Jouw bedrijfswagen nog rijker uitgerust

Met ons grote assortiment aan Volkswagen Bedrijfswagens accessoires, pas je jouw bedrijfswagen helemaal aan naar jouw (werk)wensen.

Krachtiger dan ooit

201909-Volkswagen-AmarokPC-12.jpg

Maximale efficiency

De Amarok is de enige pick-up in zijn klasse met een 8-traps automaat. De eerste versnelling is ontwikkeld voor het wegrijden met een aanhangwagen, terwijl de achtste versnelling geoptimaliseerd is voor zuinig rijden bij lage toerentallen. Een unieke combinatie: de 8-traps automaat is gecombineerd met permanente 4MOTION- vierwielaandrijving door middel van een torsendifferentieel.

201909-Volkswagen-AmarokPC-11.jpg

Zuiniger

Hoog vermogen bij laag verbruik: elke Amarok is standaard uitgerust met brandstofbesparende en emissieverlagende BlueMotion Technology, zoals een start-stopsysteem.

201909-Volkswagen-AmarokPC-14.jpg

Lager verbruik zonder aan kracht te verliezen

Ontspannen rijden en een laag brandstofverbruik: het zijn slechts twee van de vele voordelen van een snelheidsregelsysteem.

De Amarok V6 wint de International Pick-up Award 2018

Veel mee te nemen? Dan is de Amarok Plus Cabine voor jou de beste keuze. De zeer ruime laadbak met vlakke vloer maakt elke (zware) klus haalbaar. Je profiteert daarnaast van een bijzonder ruim extra bagagecompartiment achter de twee zitplaatsen. Deze laadruimte is door een gesloten tussenwand afgescheiden van het passagierscompartiment én afsluitbaar, dus alles van waarde kan veilig 'achter slot en grendel'. Dankzij de grote ruit in de tussenwand is het zicht naar achteren optimaal. In technisch opzicht is de ‘Plus Cabine’ volledig identiek aan elk ander Amarok-model. Dat betekent: premium design, constructie, vermogen & comfort. En vergeet zijn uitstekende terreincapaciteiten niet. De Amarok Plus Cabine: jouw unieke Volkswagen pick-up op maat.

Amarok