Mijn Volkswagen bedrijfswagen App

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen App biedt u een duidelijk overzicht van al uw gemaakte ritten. Data is 100% nauwkeurig. U weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Uw ritregistratie wordt dus makkelijker dan ooit.

U betaalt nooit meer te lang voor uw parkeerplek.
Nooit meer een verkeersboete riskeren en ook nooit meer teveel betalen om te parkeren. Dankzij een unieke samenwerking met Park Mobile krijgt u een melding zodra u in een betaald-parkeren gebied parkeert en stopt de betaling automatisch zodra u weer wegrijdt.
U weet of alles in orde is.
U kent het ongetwijfeld. Het gevoel dat u bijna zeker weet dat uw Bedrijfswagen op slot of op de handrem staat. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app u direct geruststellen. U hoeft de deur niet meer uit om het te checken.
U weet hoe zuinig u rijdt.
Het is in één oogopslag inzichtelijk hoe uw rijgedrag is ten opzichte van andere Bedrijfswagen rijders. Van het verbruik per kilometer tot aan uw gemiddelde snelheid. Brandstof besparen was nog nooit zo leuk.
U weet uw auto terug te vinden.
Dankzij de locatievoorziening van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app ziet u exact waar uw auto is. En waar u bent. Via de getoonde route op de kaart bent u zo weer bij uw Volkswagen. Onmisbaar in grote steden en op vakantie in Europa. En misschien wel zo prettig als u uw auto heeft uitgeleend.
U houdt eenvoudig uw ritten bij.
Zaakauto? De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app is ideaal voor het bijhouden van uw ritadministratie. Na aankoop van het ritregistratiesysteem kunt u met één druk op de knop alle gegevens overzichtelijk in een pdf-document downloaden. Dit bestand is ontwikkeld volgens de regels die de Belastingdienst hiervoor heeft opgesteld. Ruim op tijd voor uw belastingaangifte.
U weet wanneer en welk onderhoud nodig is.
Enig idee wanneer uw auto onderhoud nodig heeft? Gelukkig heeft de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app altijd een antwoord klaar. Ook als er een lampje gaat branden of als het tijd is voor een APK. En in geval van pech kunt u via de app direct de Volkswagen Mobiliteitsservice inschakelen.

Is mijn Bedrijfswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app?

Wanneer u een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen bestelt kunt u de Mijn Volkswagen bedrijfswagen module als optie bestellen. Met deze module is het mogelijk gebruik te maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. Tevens is het sinds kort mogelijk om de module achteraf te laten monteren. Dit is mogelijk op de Caddy 3, Caddy 3 GP, Caddy 4, Transporter 5, Transporter 5 GP, Transporter 6, Crafter, Crafter GP, Amarok en Amarok GP.

Hoe zit het met mijn privacy?

 U heeft inzicht in wat Volkswagen wel en niet kan zien
 Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de functies binnen de app
 Volkswagen beschermt uw gegevens optimaal middels een elektronische versleuteling
 Volkswagen handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en het privacy statement

Mijn Volkswagen bedrijfswagen App downloaden

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen App is beschikbaar voor zowel Android als iOS gebruikers. Download de app via onderstaande buttons.