Bandenservice voor uw VW Bedrijfswagen

Hoe betrouwbaar uw Volkswagen Bedrijfswagen ook is, de banden van uw auto slijten. Versleten banden zijn niet alleen oncomfortabel maar ook onveilig. Neemt u daarom geen enkel risico, laat uw banden checken bij Muntstad.

Heeft u nieuwe banden nodig? Wij hebben een ruime selectie all-season, winter- en zomerbanden die extra comfortabel geprijsd zijn.  Maak online een afspraak voor nieuwe banden of om uw banden te wisselen. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt.

Nieuwe banden kopen

Zijn de banden van uw Bedrijfswagen aan vervanging toe? Wij hebben een groot assortiment all-season-, winter- en zomerbanden in diverse inchmaten en van verschillende merken, waaronder Continental, Michelin, Vredestein, Pirelli, Dunlop en Achilles. Bovendien monteren wij uw nieuwe banden en balanceren deze voor een optimaal rijcomfort.

Bandenopslag

Uiteraard kunnen wij ook de opslag van uw zomer- en winterbanden voor u regelen. Wanneer u uw bandenwissel bij ons laat uitvoeren, slaan wij voor slechts € 50,- per half jaar de banden voor u op. Daarnaast kunt u zelf uw bandenwissel inplannen op een datum en tijdstip dat het u uitkomt. Indien u hiervan gebruik wilt maken neemt u dan contact met ons op.