https://axynoohcto.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:muntstad-nl/07/2003-vwb-voorjaarsactie-header.jpg?v=1-0

VW Bedrijfswagens Voorjaarsacties

Met grip het voorjaar in

Bandenwissel nu voor € 33

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van jouw bedrijfswagen. Jouw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer kent jouw wagen als geen ander en voorziet jou graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kun je met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Volkswagen Bedrijfswagens terecht.

Extra voordeel op Zomerbanden

Zomerbanden nu vanaf € 56

Zomerbanden leveren bij temperaturen boven 7°C betere prestaties dan winterbanden. Wissel daarom nu je banden. De materiaalsamenstelling en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomend nodige slijtage. Zijn de banden van jouw bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak om de banden te laten vervangen of wisselen voor zomerbanden. 

Maximaal zicht met nieuwe ruitenwissers

Tijdens de wintermaanden krijgen de ruitenwissers het zwaar voor voorduren. Laten de ruitenwissers strepen op de ramen achter of piepen ze tijdens het gebruik, dan zijn ze zeer waarschijnlijk aan vervanging toe. Het voorjaar is daarom de ideale periode om de ruitenwissers te controleren en waar nodig te vervangen.