Mijn Volkswagen App

Met de Mijn Volkswagen App staat u continue in verbinding met uw Volkswagen. Lees hier alle details en mogelijkheden. Onderaan de pagina vindt u een instructievideo van de app.
U betaalt nooit meer te lang voor uw parkeerplek.
Nooit meer een verkeersboete riskeren en ook nooit meer teveel betalen om te parkeren. Dankzij een unieke samenwerking met Park Mobile krijgt u een melding zodra u in een betaald-parkeren gebied parkeert en stopt de betaling automatisch zodra u weer wegrijdt.
U weet of alles in orde is.
U kent het ongetwijfeld. Het gevoel dat u bijna zeker weet dat uw Volkswagen op slot of op de handrem staat. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn Volkswagen app u direct geruststellen. U hoeft de deur niet meer uit om het te checken.
U weet hoe zuinig u rijdt.
Het is in één oogopslag inzichtelijk hoe uw rijgedrag is ten opzichte van andere Volkswagen rijders. Van het verbruik per kilometer tot aan uw gemiddelde snelheid. Brandstof besparen was nog nooit zo leuk.
U weet uw auto terug te vinden.
Dankzij de locatievoorziening van de Mijn Volkswagen app ziet u exact waar uw auto is. En waar u bent. Via de getoonde route op de kaart bent u zo weer bij uw Volkswagen. Onmisbaar in grote steden en op vakantie in Europa. En misschien wel zo prettig als u uw auto heeft uitgeleend.
U houdt eenvoudig uw ritten bij.
Zaakauto? De Mijn Volkswagen app is ideaal voor het bijhouden van uw ritadministratie. Na aankoop van het ritregistratiesysteem kunt u met één druk op de knop alle gegevens overzichtelijk in een pdf-document downloaden. Dit bestand is ontwikkeld volgens de regels die de Belastingdienst hiervoor heeft opgesteld. Ruim op tijd voor uw belastingaangifte.
U weet wanneer en welk onderhoud nodig is.
Enig idee wanneer uw auto onderhoud nodig heeft? Gelukkig heeft de Mijn Volkswagen app altijd een antwoord klaar. Ook als er een lampje gaat branden of als het tijd is voor een APK. En in geval van pech kunt u via de app direct de Volkswagen Mobiliteitsservice inschakelen.

Is mijn Volkswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen app?

De Mijn Volkswagen App is beschikbaar voor de Polo, Golf, Passat, Tiguan en Touran vanaf bouwjaar 2010.

Informeer mij wanneer de app beschikbaar is voor mijn Volkswagen

Hoe zit het met mijn privacy?

 U heeft inzicht in wat Volkswagen wel en niet kan zien
 Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de functies binnen de app
 Volkswagen beschermt uw gegevens optimaal middels een elektronische versleuteling
 Volkswagen handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en het privacy statement

Mijn Volkswagen App downloaden

De Mijn Volkswagen App is beschikbaar voor zowel Android als iOS gebruikers. Download de app via onderstaande buttons.