volkswagen-id3-id3weken-muntstad-s2

De Volkswagen ID.3 nu voor € 39.900*

Volkswagen ID.3 acties

Maak kennis met de 100% elektrische Volkswagen ID.3. En doe dat vooral nu! Want bij Muntstad profiteer je tijdelijk van extra voordeel als je ‘m koopt, leaset of financiert. 

  • Tot €4000,- inruilvoordeel op de ID.3 (Inruilactie: €2000,- extra inruil en €2000,- overheidssubsidie)
  • Private lease voor € 649,- per maand
  • Financial lease voor € 359,- per maand
  • Operational lease voor € 639,- per maand
  • Financiering voor € 476,- per maand

Elektrisch rijden met louter pluspunten

De Volkswagen ID.3 is niet zomaar een elektrische auto. Het is een auto die van meet af aan ontworpen is als een 100% elektrische auto. Daarom is ie zo ruim. En daarom rijdt ie zo lekker. Maar er zijn nog veel meer redenen om te kiezen voor de Volkswagen ID.3. Ontdek ‘m zelf in de showroom of stap in voor een proefrit.

Onze Volkswagen ID.3 Expert Review

Doordat de Volkswagen ID.3 geen elektrische variant is op een bestaand model, is er bij de ontwikkeling direct al veel ruimte gecreëerd. Ruimte voor jou, je passagiers en je bagage. Dat laten we zien in deze video. Maar ruimte is niet de enige reden om deze 100% elektrische auto aan te bevelen. Ook het rijbereik, het rijgedrag, het bedieningsgemak en het design zijn belangrijke pluspunten van de Volkswagen ID.3. Kijk zelf maar ...

Kies jouw Volkswagen ID.3

De ID.3 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en is nu tijdelijk leverbaar voor € 39.900. Hiernaast tref je aan hoe deze prijs is opgebouwd.

Kies uit de verschillende uitvoeringen van de Volkswagen ID.3 jouw favoriet. Wil je meer power en extra snel laden of ga je voor het grootste rijbereik? Wil je jouw Volkswagen ID.3 compleet maken met de speciale accessoires? De adviseurs van Muntstad helpen je graag bij het maken van je keuze.

De Volkswagen ID.3 op voorraad: nieuw en gebruikt

De Volkswagen ID.3 combineert zijn duurzame karakter met een unieke uitstraling. Dat heeft deze vijfdeurs elektrische auto onder meer te danken aan de extra lange wielbasis met korte overhangen en de fraaie details zoals de front trim en de achterspoiler. Ook indrukwekkend zijn de wielen van minimaal 18 inch. Wil je nog meer shinen, kies dan voor de Sanya 20 inch lichtmetalen velgen.

 

Nog mooier, nog opvallender: de Volkswagen ID.3 Black Edition. Met zijn stijlvolle accessoires en zwarte buitenaccenten steelt deze beauty overal de show!

Het bijzondere uiterlijk van de Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 combineert zijn duurzame karakter met een unieke uitstraling. Dat heeft deze vijfdeurs elektrische auto onder meer te danken aan de extra lange wielbasis met korte overhangen en de fraaie details zoals de front trim en de achterspoiler. Ook indrukwekkend zijn de wielen van minimaal 18 inch. Wil je nog meer shinen, kies dan voor de Sanya 20 inch lichtmetalen velgen.

 

Nog mooier, nog opvallender: de Volkswagen ID.3 Black Edition. Met zijn stijlvolle accessoires en zwarte buitenaccenten steelt deze beauty overal de show!

Volkswagen ID.3: verrassend ruim van binnen

 Je zou het niet verwachten bij zo’n compacte auto, maar de Volkswagen ID.3 biedt van binnen heel veel ruimte. Dat komt doordat de carrosserie speciaal ontwikkeld is voor dit elektrische model. De motor zit in de vloer, direct op de achteras, waardoor je voorin geen motor hebt. In het midden zit bovendien geen ‘tunnel’ voor de aandrijving en achter is nog volop bagageruimte. De bediening van deze automaat zit bovendien aan het stuur, dus blijft er ook tussen de voorstoelen nog voldoende bergruimte over.

De prestaties van de Volkswagen ID.3

Duurzaamheid gaat in de Volkswagen ID.3 zeker niet ten koste van de prestaties. Integendeel. Neem bijvoorbeeld de uitvoering met de krachtige 204 pk-motor: die accelereert in slechts 7,3 seconden van 0 naar 100 kilometer!

Ook als het gaat om de lange adem, presteert de Volkswagen ID.3 uitstekend: met een volle accu kun je tot maar liefst 550 km rijden. Dat rijdt wel zo relaxed!

De luxe van de ID.3: écht Volkswagen

Dat ook deze elektrische Volkswagen alles heeft voor bedieningsgemak, infotainment en veiligheid, zal niemand verbazen. Natuurlijk heeft ie climatronic voor een aangenaam binnenklimaat. Maar er is veel meer.

Navigeren, telefoneren of muziek luisteren zonder aan de knoppen te zitten? Dat kan: deze functies bedien je in de Volkswagen ID.3 gewoon met je stem. Handig én veilig. Een lekker sfeertje creëren? Kies uit één van de vele kleuren voor de achtergrondverlichting.

Bij de les blijven terwijl je geniet van je Volkswagen ID.3? De rij-assistenten zorgen voor een veilige rit!

IQ.Light: vooruitziende blik

De IQ.LIGHT LED Matrix koplampen maken de ritten met je Volkswagen ID.3 extra veilig. Voor jou en je medeweggebruikers. Ze dimmen vanzelf als er een tegenligger in zicht komt en geven onder alle omstandigheden de beste lichtbundel.

Head-up display: summum in infotainment

Van muziek tot navigatie: op het 10 inch touch display heb je alles binnen handbereik. Dit display is goed zichtbaar voor jou en je passagiers. Kies je daarnaast voor augmented reality, dan projecteert je display zelfs de navigatiegegevens op de voorruit. Handig en helder!

We Connect ID.app: verbonden met je smartphone

Hoe ver kun je nog rijden? Waar vind je een laadstation? En waar staan de files? Met de We Connect ID.app beschik je via je smartphone altijd over de juiste informatie. En je kunt er nog meer mee, zoals op afstand de verwarming in je Volkswagen ID.3 alvast aanzetten!

Park Assist: lekker makkelijk

Een parkeerplaats zoeken, onthouden waar je staat en hulp bij het inparkeren: Park Assist op de Volkswagen ID.3 helpt je bij het voorkomen van alle mogelijke parkeerperikelen.

V2X-technologie: up-to-date informatie

Dankzij het gebruik van V2X-technologie kan de Volkswagen ID.3 informatie van andere auto’s gebruiken om jou op tijd te waarschuwen voor obstakels op de weg, ongelukken en stilstaand verkeer. En een gewaarschuwd mens …

Rij-assistenten: veelzijdigheid in veiligheid

Als je even niet oplet, kun je buiten je baan raken of te dicht op je voorligger gaan rijden. Gelukkig letten rij-assistenten als Lane Assist en Adaptive Cruise Control ook op. Zij houden jou wakker en je ritten veilig.

Speciaal voor klanten van Muntstad Lease!

Lease je de ID.3 via onze eigen maatschappij Muntstad Lease? Dan ontvang je nu tijdelijk een laadpaal cadeau. Wil je meer informatie over wat de ID.3 voor jou gaat kosten? Boek dan een afspraak!

SEPP: Subsidie op de Volkswagen ID.3

Milieubewust rijden wordt nog steeds door de overheid gesubsidieerd. Door middel van de SEPP: Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren. Kijk hier wat de subsidiemogelijkheden bij de Volkswagen ID.3 zijn.

De Volkswagen ID.3 leasen

Natuurlijk kun je bij Muntstad de Volkswagen ID.3 ook leasen. Met alle voordelen van private lease: een aantrekkelijk vast maandbedrag en geen extra kosten voor onderhoud, reparatie, vervangend vervoer, verzekering of belasting. Muntstad heeft het Private Lease Keurmerk, dus je kiest ook nog eens voor optimale zekerheid! Private lease de Volkswagen ID.3 al vanaf € 649.

Financier nu extra aantrekkelijk de ID.3

Financieren is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Nu tijdelijk vanaf €349,- per maand. Bij Muntstad doen we je graag een passend voorstel. Boek een afspraak voor een kennismaking.

Veelgestelde vragen over de Volkswagen ID.3

Afhankelijk van welk model je kiest, kun je met een volle accu tot 550 km rijden in je Volkswagen ID.3.

Jazeker! De SEPP, de subsidieregeling voor elektrische auto’s, geldt niet alleen bij aankoop, maar ook bij private lease.

De Volkswagen ID.3 stoot geen schadelijke stoffen uit, zoals elke elektrische auto. Daarnaast wordt deze auto volledig CO2-neutraal geproduceerd en de onderdelen worden zoveel mogelijk gerecycled.

Volkswagen werkt samen met Shuttel Services, waarmee je alles gemakkelijk kunt regelen. De adviseurs van Muntstad helpen je graag op weg.

Ja. Naast de Volkswagen ID.3, zijn er de 100% elektrische SUV’s ID.4 en ID.5.

5 voordelen van de Volkswagen ID.3

  • Verrassend ruim, doordat ie direct als elektrisch model is ontwikkeld
  • Veilig, dankzij de slimme rij-assistenten
  • Vertrouwd: het is immers een Volkswagen
  • Vernieuwend in comfort en bedieningsgemak
  • Verbonden, dankzij V2X-technologie en de We Connect ID.app
Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.