Bandenservice voor uw Volkswagen

Hoe betrouwbaar uw Volkswagen ook is, de banden van uw auto slijten. Versleten banden zijn niet alleen oncomfortabel maar ook onveilig. Neemt u daarom geen enkel risico, laat uw banden controleren bij Muntstad. 

Heeft u nieuwe banden nodig? Wij hebben een ruime selectie all-season, winter- en zomerbanden die extra comfortabel geprijsd zijn.  Maak online een afspraak voor nieuwe banden of om uw banden te wisselen. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt.

Zomerbanden

Goede zomerbanden zijn belangrijk om veilig en comfortabel te rijden. Zijn uw zomerbanden aan vervanging toe? Wij hebben altijd een passend aanbod voor u.
 

Winterbanden

Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius bewijzen winterbanden al hun nut. Dankzij hun specifieke profiel en rubbersamenstelling zorgen winterbanden voor aanzienlijk meer grip onder winterse omstandigheden.

Bandenwissel

Wissel uw winterbanden voor zomerbanden. De kosten voor de wissel van uw wielenset bedragen € 39,-. Voor het monteren en balanceren van losse banden rekenen wij € 89,-.
 

Bandenopslag

Geen ruimte om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Maak dan gebruik van ons bandenhotel. Wanneer u uw bandenwissel bij ons laat uitvoeren, slaan wij voor slechts € 50,- per half jaar de banden voor u op.