Onderhoud aan uw Volkswagen Bedrijfswagen

volkswagen-bedrijfswagens-onderhoud.jpg

Een Volkswagen Bedrijfswagen die in topconditie is? Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Voor onze service bent u vaak niet meer kwijt dan bij de gangbare garagehouder. Een goed onderhouden Volkswagen Bedrijfswagen levert u uiteindelijk lagere kosten en een hogere restwaarde op. Kiest u voor onderhoud bij Muntstad in Utrecht (De Meern), Zeist, Nieuwegein of Maarssen, dan weet u zeker dat uw Volkswagen Bedrijfswagen in goede handen is!

 

Variabele onderhoudsservice: Long Life 

Bij een variabele onderhoudsservice, ook wel Long Life Onderhoud, wordt op basis van onder andere rijgedrag en het aantal koude starts berekend wanneer het volgende onderhoud moet plaatsvinden. Tijdens deze variabele onderhoudsservice wordt de hoogste kwaliteit olie gebruikt; daardoor kan het onderhoudsinterval in deze gevallen maar liefst 30.000 km (Caddy) of 40.000 km (Amarok, Transporter en Crafter) of twee jaar duren.


 

Vaste onderhoudsservice: kleine & grote beurt

De naam zegt het al; bij onze vaste onderhoudsservice staat van tevoren vast hoe vaak uw bedrijfswagen voor onderhoud naar de dealer moet. Het ene jaar voor klein onderhoud, het jaar erna voor groot onderhoud. De exacte inhoud van de onderhoudsservice is onder andere afhankelijk van het model, de kilometerstand en de leeftijd van uw bedrijfswagen.

 

Werkplaatsafspraak maken

Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online via de onderstaande button. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Werkplaatsafspraak maken

 

Onderhoudsprijzen 2020

Bent u benieuwd naar onze vaste, actuele onderhoudsprijzen? U kunt deze bekijken via onderstaande button.

Muntstad VW Bedrijfswagens onderhoudsprijzen