Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice

Muntstad_VW_Bedrijf_Volkswagen_Mobiliteitsgarantie.jpg

Bij elke Volkswagen Bedrijfswagen zorgen wij voor uw mobiliteit in de meest uitgebreide vorm. Wij zorgen voor allerlei belangrijke zaken, zodat u zich alleen maar hoeft te concentreren op uw werk.

 

Wat te doen bij autopech?

Bel met de Volkswagen Mobiliteitsservice:

 

Let op! Brandt er een waarschuwingslampje?

Rood lampje: acuut.

Zet uw auto aan de kant en neem direct contact op met Muntstad of de Volkswagen Mobiliteitsservice op een van de nummers hierboven.

Oranje lampje: minder urgent.

Neem snel contact op met Muntstad.

 

Mobiliteitsservice

Volkswagen Bedrijfswagens staat voor betrouwbaarheid. Pech is echter nooit uit te sluiten en daarom kunt u rekenen op Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice. Deze gratis pechhulp helpt u weer op weg, 24 uur per dag, in Nederland én Europa.

Uw voordelen:

  • Binnen 1 uur hulp overal in Nederland
  • Reparatie ter plekke indien mogelijk

Belangrijk:

  • De Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice biedt u 24/7 hulp bij pech onderweg in vrijwel heel Europa. Dus weigert uw bedrijfswagen onverhoopt een keer, dan helpen wij u kosteloos en snel weer op weg.
    Let op: mocht u met een caravan, aanhanger of vouwwagen op vakantie gaan, raden wij u aan een additionele reisverzekering af te sluiten. Een aanhangend voertuig valt namelijk buiten de dekking van de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice.
  • Moet u in het buitenland toch betalen voor vergoede hulpverlening? Vraag dan een rekening. Deze wordt in Nederland alsnog vergoed door de Volkswagen Bedrijfswagens dealer.
  • Bewaar het Serviceboekje/Onderhoudsboekje in uw auto. De stempels in dit boekje zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice is voldaan.
  • Ga goed voorbereid op reis en download de brochure 'Hulp bij pech in het buitenland' voor alle informatie.