Toe aan nieuwe banden?

Header-banden-Muntstad-Volkswagen.jpg

Hoe betrouwbaar uw Volkswagen Bedrijfswagen ook is, de banden van uw auto slijten. Versleten banden zijn niet alleen oncomfortabel maar ook onveilig. Neemt u daarom geen enkel risico, laat uw banden checken bij Muntstad.

 

Nieuwe banden?

Op zoek naar nieuwe zomer- of winterbanden? Bekijk dan eens onze banden webshop. Ga naar www.banden.muntstad.nl.

Liever telefonisch contact? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Volkswagen Winterbanden Muntstad

 

Nieuwe banden kopen

Zijn de banden van uw Bedrijfswagen aan vervanging toe? Wij hebben een groot assortiment all-season-, winter- en zomerbanden in diverse inchmaten en van verschillende merken, waaronder Continental, Michelin, Vredestein, Pirelli, Dunlop en Achilles. Bovendien monteren wij uw nieuwe banden en balanceren deze voor een optimaal rijcomfort.

Volkswagen Bandenopslag Muntstad

 

Bandenopslag

Uiteraard kunnen wij ook de opslag van uw zomer- en winterbanden voor u regelen. Wanneer u uw bandenwissel bij ons laat uitvoeren, slaan wij voor slechts € 50,- per half jaar de banden voor u op. Daarnaast kunt u zelf uw bandenwissel inplannen op een datum en tijdstip dat het u uitkomt. Indien u hiervan gebruik wilt maken neemt u dan contact met ons op.

 

Bandenwissel plannen?

Hiervoor maakt u online eenvoudig via de onderstaande button een afspraak. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Bandenwissel plannen