Volkswagen Bedrijfswagens aircoservice

Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Met airco-onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig. Muntstad biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw Volkswagen Bedrijfswagen.

Airco-onderhoudsopties bij Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen-Airocheck-Muntstad.jpg

 

Volkswagen aircocheck

Door de airco-installatie regelmatig te laten controleren, blijft het klimaat in uw auto prettig. Hierbij verkleint u ook nog eens de kans op dure reparaties. Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens controleert tijdens de gratis aircocheck de koelende werking en de kwaliteit van de stof- en pollenfilter.

Volkswagen-Airco-Onderhoudsbeurt-Muntstad.jpg

 

Airco onderhoudsbeurt

  • Controle op de werking van essentiële onderdelen.
  • Controle van de koelende werking.
  • Controle van de kwaliteit van stof-en pollenfilter.
  • Controle van drukbeveiliging en lekdichtheid.
  • Leeghalen, vacumeren en afvullen met koudemiddel.

 

Werkplaatsafspraak maken

Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online via de onderstaande button. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Werkplaatsafspraak maken

Airco-Geurbehandeling-Volkswagen-Muntstad.jpg

 

Airco geurbehandeling

Schadelijke micro-organismen die een onaangename geur veroorzaken worden verwijderd uit het aircosysteem. Daarna ruikt het weer heerlijk fris in uw Bedrijfswagen.

Volkswagen-Stoffilter-Muntstad.jpg

 

Vervangen stof- en pollenfilter

Tijdige vervanging van het stof- en pollenfilter verkleint de kans dat schadelijke stofdeeltjes uw bedrijfswagen binnenkomen. En zorgt voor een maximale lucht-doorstroom in uw Bedrijfswagen.

 

Tip!

Airco-onderhoud wordt niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt meegenomen. Wij adviseren airco-onderhoud elke twee jaar uit te laten voeren bij auto's ouder dan drie jaar.

Werkplaatsafspraak maken