Volkswagen bandenservice

Header-banden-Muntstadjpg

Hoe betrouwbaar uw Volkswagen ook is, de banden van uw auto slijten. Versleten banden zijn niet alleen oncomfortabel maar ook onveilig. Neemt u daarom geen enkel risico, laat uw banden controleren bij Muntstad. Heeft u nieuwe banden nodig? Wij hebben een ruime selectie all-season, winter- en zomerbanden die extra comfortabel geprijsd zijn.

Bandenservice Muntstad Volkswagen

Volkswagen Zomerbanden Muntstad

 

Zomerbanden

Goede zomerbanden zijn belangrijk om veilig en comfortabel te rijden. Zijn uw zomerbanden aan vervanging toe? Wij hebben altijd een passend aanbod voor u.

Volkswagen Winterbanden Muntstad

 

Winterbanden

Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius bewijzen winterbanden al hun nut. Dankzij hun specifieke profiel en rubbersamenstelling zorgen winterbanden voor aanzienlijk meer grip onder winterse omstandigheden.

 

Nieuwe banden?

Op zoek naar nieuwe zomer- of winterbanden? Bekijk dan eens onze banden webshop. Ga naar www.banden.muntstad.nl.

Liever telefonisch contact? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Bandenwissel Muntstad Volkswagen

 

Bandenwissel

Wissel uw winterbanden voor zomerbanden. De kosten voor de wissel van uw wielenset bedragen € 39,-. Voor het monteren en balanceren van losse banden rekenen wij € 89,-.

Volkswagen Bandenopslag Muntstad

 

Bandenopslag

Geen ruimte om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Maak dan gebruik van ons bandenhotel. Wanneer u uw bandenwissel bij ons laat uitvoeren, slaan wij voor slechts € 50,- per half jaar de banden voor u op.

 

Bandenwissel plannen?

Hiervoor maakt u online eenvoudig via de onderstaande button een afspraak. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Bandenwissel plannen