Summer SUV Deals

030-Muntstad-Summer-SUV-Deals-nieuw-13.jpg

Op dit moment zijn veel SUV voorraadmodellen zeer aantrekkelijk geprijsd. Koop of Private Lease voor 31 augustus een geselecteerde SUV uit voorraad en profiteer van scherpe van/voor deals, aantrekkelijke private lease tarieven en ruime inruilpremies. Daarnaast krijg je bij een geselecteerde SUV uit voorraad een accessoirecheque t.w.v. € 500 of gratis 4 jaar garantie (standaard 2 jaar). Bekijk hieronder ons aanbod, maar wees snel want er is maar een beperkt aanbod.

SUV's bevatten het beste van twee werelden. Ze combineren moeiteloos het stoere design, de krachtige prestaties en hoge instap van een terreinwagen met de ruimte en het comfort van een gezinsauto. Goed nieuws, want deze zomer rijd je extra voordelig weg in een SUV uit voorraad bij Muntstad. Kies jij, voor 31 augustus, voor € 500 aan gratis accessoires of voor 4 jaar garantie? Wacht niet te lang, want op = op.

 

Alle deelnemende SUV's!

 

VW logo
VOLKSWAGEN

 

VW logo
AUDI

 

VW logo
SEAT

 

VW logo
ŠKODA

 

Actievoorwaarden:

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 augustus 2019, zolang de voorraad strekt. Alleen op deze pagina afgebeelde voortuigen en uitvoerigen nemen deel aan de actie. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.