ŠKODA OCTAVIA HATCHBACK

Vorm & functie.

Bestseller in maatpak

Vorm ontmoet functie in de OCTAVIA. ŠKODA’s bestseller staat synoniem voor ruimte, technische innovaties, design en bewezen aandrijftechnologie. Die mix maakt de OCTAVIA tot een populaire keuze. Bij zakelijke grootverbruikers én bij particulieren met gevoel voor stijl

De nieuwe ŠKODA OCTAVIA

Met de nieuwe OCTAVIA lanceert ŠKODA binnenkort de vierde generatie van zijn bestseller. Hij is langer en breder dan zijn voorganger en biedt nog meer ruimte voor inzittenden en bagage. Het nieuwe design verleent de OCTAVIA een moderne uitstraling en het geheel nieuwe interieur is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van nog meer Simply Clever features. Daarnaast staat de nieuwe OCTAVIA bol van de innovatieve assistentie- en connectiviteitssystemen.

De ruimte in zijn klasse

Met 590 liter is de OCTAVIA HATCHBACK de ruimste in zijn klasse. Nog niet genoeg? Met de bank plat wordt het maar liefst 1.580 liter.

Simply Clever

IJskrabber in de tankklep

Nooit meer op zoek naar je ijskrabber. Die zit bij de OCTAVIA HATCHBACK namelijk netjes opgeborgen in de lep voor de tankdop.

Parkeerkaarthouder

Je parkeerkaartje waait nooit meer van het dashboard dankzij de parkeerkaarthouder die bonnetjes zichtbaar en stevig op hun plek houdt.

Opbergvakje bril

Voortaan heb je je (zonne)bril altijd bij de hand. Je bergt hem namelijk eenvoudig binnen handbereik op in het brilvak boven de binnenspiegel.

Multimediahouder

Nooit meer een telefoon die al bij de eerste bocht door de auto vliegt. Met deze houder blijft hij perfect staan, in het zicht en binnen bereik.

Parapluhouder

Dankzij de paraplu-met-houder onder de stoel van de bestuurder heb je altijd een paraplu bij je. Naar welke afspraak je dus ook gaat, jij blijft droog.

Meer over de ŠKODA OCTAVIA HATCHBACK

Slimme assistenten

Adaptive Cruise Control

De Adaptive Cruise Control behoudt automatisch een veilige afstand ten opzichte van voorliggers dankzij slimme radartechnologie.

Front Assistant

De radar in de grille detecteert ook voetgangers. Wanneer zich een gevaarlijke situatie voordoet, waarschuwt het systeem ruim op tijd.

Blind Spot Detection

Op basis van afstand en snelheidsverschil signaleert Blind Spot Detection andere weggebruikers die zich in de dode hoek bevinden.

OCTAVIA