Onderhoud aan uw ŠKODA

skoda-onderhoud_1.jpg

Uw fraaie ŠKODA wilt u uiteraard ook in optimale conditie houden. De vakkundige mensen in onze werkplaats staan u graag bij met reparaties en de periodieke onderhoudsbeurten. Aan de hand van de gegevens van uw ŠKODA, kunnen we bovendien vooraf een goede prijsindicatie geven. Zo weet u welke werkzaamheden u mag verwachten en waar u aan toe bent. Ook voor een onderhoudsbeurt gaat u naar Muntstad ŠKODA Utrecht, Zeist of Nieuwegein.

veel-kilometers-skoda.png

 

Longlife Onderhoud – veel kilometers

De Longlife Onderhoudsservice dient bij maximaal 2 jaar of 30.000 kilometer uitgevoerd te worden en bestaat uit een olieservice en een inspectieservice. De boordcomputer van uw ŠKODA geeft zelf aan wanneer het ideale onderhoudsmoment is aangebroken. Dit is afhankelijk van uw rijgedrag. Na een Longlife beurt kunt u er weer 30.000 kilometer of tot twee jaar op vooruit.

weinig-kilometers-skoda.png

 

Vast onderhoud – weinig kilometers

Rijdt u maximaal 15.000 kilometer per jaar en wilt u graag jaarlijks uw ŠKODA gecontroleerd hebben? Dan is vast onderhoud meer geschikt. Bij elke 15.000 kilometer of elk jaar vindt een kleine onderhoudsbeurt plaats en bij elke 30.000 kilometer of elke 2 jaar vindt er een grote onderhoudsbeurt plaats. Het voordeel van deze keuze is dat uw ŠKODA elk jaar door wordt nagekeken.

 

Werkplaatsafspraak maken

Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online via de onderstaande button. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Werkplaatsafspraak maken

 

Onderhoudsprijzen 2020

Bent u benieuwd naar onze vaste, actuele onderhoudsprijzen? U kunt deze bekijken via onderstaande button.

Muntstad ŠKODA onderhoudstarieven