Service Beloften

service_beloften_bedrijfswagens_muntstad_def.jpg

8 Servicebeloften waar u ons aan kunt houden.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op Service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij weten dat een servicebeurt soms niet goed uit komt, daarom hebben we bedacht hoe we u flexibeler van dienst kunnen zijn. Hoe we u snel weer op weg helpen. En hoe we kunnen helpen te besparen op kosten. Zo laten we u zo kort mogelijk wachten, op service waar u toch al niet op zat te wachten. Dat zijn de 8 servicebeloften waar u ons aan kunt houden.

1. We werken ook buiten reguliere werktijden.

We staan altijd voor u klaar. Onze Muntstad Volkswagen Bedrijfswagen vestigingen (Utrecht en Zeist) zijn geopend op reguliere tijden. Maar ook na uw werktijd kunt u, zonder daarvoor meer te betalen, bij ons terecht. Minimaal één avond per week en ook op zaterdag zijn wij geopend (Utrecht) voor gepland onderhoud en onverwachte reparaties.

Muntstad Servicebeloften

2. Bij pech direct weer op weg.

Mocht u met pech staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u, en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw bedrijfswagen. Is uw bedrijfswagen niet snel te repareren? Dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. Deze Mobiliteitsservice is helemaal gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens of een collega-dealer.

Muntstad Servicebeloften

3. Twee jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Bij Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwachts wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Muntstad Servicebeloften

4. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.

Wij laten u niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. Door onze dagen nachtbevoorrading zijn benodigde onderdelen vrijwel altijd direct beschikbaar, zodat we u snel kunnen helpen. En mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer.

Muntstad Servicebeloften

5. Kleine reparaties direct klaar.

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Dat is onze Express Service. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Dat is handig én snel.

Muntstad Servicebeloften

6. We halen en brengen u of uw bedrijfswagen graag.

Heeft u geen tijd om uw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die past. Wij halen uw auto graag bij u op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Wilt u hem liever zelf brengen? Dat kan natuurlijk ook. Wij brengen u of uw medewerker graag kosteloos even weg en halen u weer op als uw bedrijfswagen klaar is. Of krijgt u liever vervangend vervoer mee? Ook dat is mogelijk, zodat u niet stil hoeft te staan.

Muntstad Servicebeloften

7. Alles onder één dak: onderhoud, schade, maatwerk, banden en glas.

Een sterretje in uw voorruit, een deuk in uw deur of een set winterbanden? Geen zorgen, we hebben bij Muntstad alles voor uw Volkswagen bedrijfswagen in huis. Zo bent u in één keer klaar voor al uw onderhoud, reparaties en onderdelen. Maar ook voor maatwerk, zoals bestickering, laadruimte-inrichting, beveiliging en nog veel meer.

Muntstad Servicebeloften

8. Voordelig door slim onderhoud.

We denken met u mee om de kosten laag te houden. Elke cent minder per kilometer is er één verdiend. Daarom kijken we altijd samen wat voor ú het voordeligst is: nu onderhoud laten doen of nog even doorrijden, repareren of gelijk vervangen. Daarnaast bieden we met Economy Service voordelig onderhoud voor bedrijfswagens die al wat langer meegaan.

Muntstad Servicebeloften

 

Werkplaatsafspraak maken

Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online via de onderstaande button. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Werkplaatsafspraak maken