muntstad-seat-mobiliteitsservice-header

SEAT Mobiliteitsservice

Als partner in mobiliteit vinden wij het belangrijk dat u mobiel blijft in geval van pech. SEAT heeft de Mobiliteitsservice. Mocht u ooit een probleem hebben met uw SEAT, dan zorgen wij ervoor dat u direct weer de weg op kunt. Zonder extra kosten, een SEAT-leven lang!

Wat houdt de Mobiliteitsservice in?

Heeft u pech? Geen Probleem. Deze service is 24 uur per dag beschikbaar, zeven dagen per week. Muntstad SEAT of een andere SEAT-dealer helpt u zo snel mogelijk weer op weg of zoekt samen met u naar de beste oplossing. Als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, dan zijn de kosten voor alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting voor rekening van SEAT. De mobiliteitsservice is geldig in bijna heel Europa.

Voor wie geldt de Mobiliteitsservice?

Muntstad SEAT levert standaard bij elke nieuwe SEAT de Mobiliteitsservice. U hoeft slechts aan één voorwaarde te voldoen: u laat het reguliere onderhoud van uw SEAT door Muntstad SEAT of een andere officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Heeft u de auto ergens anders in onderhoud gehad? Na een grote beurt en geadviseerde reparatiewerkzaamheden bij Muntstad SEAT heeft u gewoon weer het recht op de SEAT Mobiliteitsservice. 

Wat te doen bij autopech?

Zit u om hulp verlegen? Neem dan contact op met de SEAT Mobiliteitsservice:

Zorg dat jouw Mobiliteitsservice geldig blijft

Omdat SEAT vindt dat je ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Mobiliteitsservice, hoef je slechts aan één voorwaarde te voldoen: je laat het reguliere onderhoud van je SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door de officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo ben je gegarandeerd van het optimaal functioneren van je SEAT, nu en in de toekomst.

Bewaar je serviceboekje goed

Na de grote beurt of de Long Life onderhoudsbeurt plaatst je SEAT-dealer een of meer stempels in het serviceboekje van je auto. Deze stempels zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Mobiliteitsservice is voldaan. Houd je serviceboekje daarom altijd in de auto.

Is je recht op gratis mobiliteitsservice verlopen?

Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij de SEAT Service Partner voldoende om de Mobiliteitsservice opnieuw in te laten gaan.