Toe aan nieuwe banden?

seat-tijdelijk-25-procent-op-alle-banden.jpg

Hoe betrouwbaar uw SEAT ook is, de banden van uw auto slijten. Versleten banden zijn niet alleen oncomfortabel maar ook onveilig. Neemt u daarom geen enkel risico, laat uw banden checken bij Muntstad.

 


Let op!

Tijdelijk ontvangt u 25% korting op alle losse winter- en zomerbanden!*

 

     

 

Nieuwe banden?

Op zoek naar nieuwe zomer- of winterbanden? Wij luisteren graag naar uw wensen en zullen hier een passend voorstel naar maken. Onderaan de pagina kunt u een offerteformulier invullen.

Liever telefonisch contact? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Audi-banden-wissel-muntstad.png

 

Bandenwissel

Wissel uw winterbanden voor zomerbanden. De kosten voor de wissel van uw wielenset bedragen € 39,-. Voor het monteren en balanceren van losse banden rekenen wij € 89,-.


audi-banden-opslag-muntstad.png

 

Bandenopslag

Uiteraard kunnen wij ook de opslag van uw zomer- en winterbanden voor u regelen. Wanneer u uw bandenwissel bij ons laat uitvoeren, slaan wij voor slechts € 50,- per half jaar de banden voor u op. Daarnaast kunt u zelf uw bandenwissel inplannen op een datum en tijdstip dat het u uitkomt. Indien u hiervan gebruik wilt maken neemt u dan contact met ons op.

 

Bandenwissel plannen?

Hiervoor maakt u online eenvoudig via de onderstaande button een afspraak. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Bandenwissel plannen

* Geldt voor de merken Continental, Uniroyal en Semperit. 

Vraag een offerte aan voor nieuwe banden!