Muntstad Lease. Uw partner in leasing.

Muntstad Lease redeneert altijd vanuit de klant. Wat zijn uw mobiliteitsbehoeften, hoe kunnen deze het beste worden ingevuld en hoe kunnen wij u daarbij het beste ondersteunen? De mogelijkheden die Muntstad Lease door jarenlange ervaring biedt, zijn altijd op maat gesneden. Of het nu gaat om één of meerdere personenauto's of bedrijfswagens, wij bieden u een leasevorm die naadloos aansluit op úw specifieke wensen en behoeften.

Voordelen van Muntstad Lease

Muntstad Lease is uw enige aanspreekpunt als het gaat om onderhoud, reparatie, vervangen van banden, schadeherstel, vervangend vervoer, belettering en advies. Externe ‘specialisten’ zijn niet nodig, waardoor u altijd de garantie heeft dat uw auto in vertrouwde en professionele handen is. Kortom; Muntstad Lease heeft alles in huis om u volledig te ontzorgen.

Alles onder één dak
Persoonlijk aanspreekpunt
Flexibele contracten
Maatwerkoplossingen
Merkonafhankelijk
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij uitval
Standaard laag eigen risico
Pechhulp in Europa 24/7
App voor berijders
Realtime rapportage voor inzicht in uw wagenpark

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of een persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs of via het onderstaande contactformulier.

Ik wil graag meer informatie

Wilt u graag een vrijblijvend advies? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.