Onderhoudsbeurt Volkswagen

volkswagen-onderhoud.jpg

Een Volkswagen die in topconditie is? Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Een goed onderhouden Volkswagen levert u uiteindelijk lagere kosten en een hogere restwaarde op. Kiest u voor onderhoud bij Muntstad, dan weet u zeker dat uw Volkswagen in goede handen is! Wij onderhouden Volkswagens bij onze vestigingen in De Meern, Zeist, Nieuwegein en Maarssen.

 

Long Life Onderhoud

Bijna alle Volkswagen modellen rijden standaard op verlengde onderhoudsintervallen. Op basis van uw rijgedrag bepaalt de boordcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of twee jaar. Afhankelijk van kilometerstand en leeftijd van de auto of van de geconstateerde slijtage worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst.


 

Kleine & grote beurt

Rijdt u een Volkswagen up!, Golf/Passat GTE of een auto op gas? Of rijdt u minder rijdt dan 15.000 km per jaar? Dan is vast onderhoud meer geschikt. U wisselt om de 15.000 km of 1 jaar een kleine onderhoudsbeurt af met een grote onderhoudsbeurt. Indien gewenst kunnen wij uw Volkswagen met verlengd onderhoudsinterval ook omzetten naar een vast interval van 15.000 km of 1 jaar.

 

Werkplaatsafspraak maken

Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online via de onderstaande button. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Werkplaatsafspraak maken

 

Onderhoudsprijzen 2017

Bent u benieuwd naar onze vaste, actuele onderhoudsprijzen? U kunt deze bekijken via onderstaande button.

Muntstad Volkswagen onderhoudsprijzen