Onderhoud aan uw Volkswagen

volkswagen-onderhoud.jpg

Een Volkswagen die in topconditie is? Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Een goed onderhouden Volkswagen levert u uiteindelijk lagere kosten en een hogere restwaarde op. Kiest u voor onderhoud bij Muntstad, dan weet u zeker dat uw Volkswagen in goede handen is! Wij onderhouden Volkswagens bij onze vestigingen in De Meern, Zeist, Nieuwegein en Maarssen.

 

 

Onderhoudsbeurt

Bijna alle Volkswagen modellen* hebben een Longlife onderhoudsinterval. Bij een Longlife Onderhoudsinterval wordt gebruik gemaakt van de hoogte kwaliteit olie die tot 30.000 km of 2 jaar mee kan gaan tot de volgende service. In de allernieuwste Volkswagens vertelt de boorcomputer wanneer (in tijd en kilometers) de 2 belangrijkste elementen van onderhoud, de olieservice en de inspectieservice, aan de beurt zijn. De eerste keer is de termijn voor beide elementen maximaal 2 jaar of 30.000km, daarna is de termijn voor de inspectieservice altijd maximaal 1 jaar of 30.000km. (wat het eerst wordt bereikt). Hierdoor blijft uw Volkswagen in topconditie.

 

Volkswagen-Algemene-Periodieke-Keuring-Muntstad.jpg

 

 

Airco onderhoudsbeurt

Tijdens het airco-onderhoud wordt het systeem bijgevuld waardoor er weer genoeg koude lucht uitgeblazen wordt en de compressor goed beschermd wordt tegen schade. Tijdelijk inclusief gratis geurbehandeling. Het systeem wordt gedesinfecteerd en bacteriën en schimmels worden verwijderd. Met Volkswagen airco-onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig.
 

 

Werkplaatsafspraak maken

Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online via de onderstaande button. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Werkplaatsafspraak maken

 

Onderhoudsprijzen 2020

Bent u benieuwd naar onze vaste, actuele onderhoudsprijzen? U kunt deze bekijken via onderstaande button.

Muntstad Volkswagen onderhoudsprijzen

Muntstad VW Economy onderhoudsprijzen

*De Volkswagen Up! en onze GTE modellen hebben elke 15.000km onderhoud nodig. Wanneer er minder dan 15.000km per 12 maanden wordt gereden, dan is de onderhoud interval elke 12 maanden.