Onderhoudsbeurt Volkswagen

volkswagen-onderhoud.jpg

Een Volkswagen die in topconditie is? Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Een goed onderhouden Volkswagen levert u uiteindelijk lagere kosten en een hogere restwaarde op. Kiest u voor onderhoud bij Muntstad, dan weet u zeker dat uw Volkswagen in goede handen is! Wij onderhouden Volkswagens bij onze vestigingen in De Meern, Zeist, Nieuwegein en Maarssen.

 

 

Onderhoudsbeurt

Bijna alle Volkswagen modellen vanaf bouwjaar 2001 hebben standaard verlengde onderhoudsintervallen. Op basis van uw rijgedrag bepaalt de boordcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of twee jaar (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Afhankelijk van kilometerstand en leeftijd van de auto of van de geconstateerde slijtage worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst.

 

Volkswagen-Algemene-Periodieke-Keuring-Muntstad.jpg

 

 

Airco onderhoudsbeurt

Tijdens het airco-onderhoud wordt het systeem bijgevuld waardoor er weer genoeg koude lucht uitgeblazen wordt en de compressor goed beschermd wordt tegen schade. Tijdelijk inclusief gratis geurbehandeling. Het systeem wordt gedesinfecteerd en bacteriën en schimmels worden verwijderd. Met Volkswagen airco-onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig.

 

 

Werkplaatsafspraak maken

Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online via de onderstaande button. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Werkplaatsafspraak maken

 

Onderhoudsprijzen 2018

Bent u benieuwd naar onze vaste, actuele onderhoudsprijzen? U kunt deze bekijken via onderstaande button.

Muntstad Volkswagen onderhoudsprijzen

Muntstad VW Economy onderhoudsprijzen