SEAT Leon plug-in hybride nu ook als extra complete FR Business Intense

SEAT-Leon-PHEV-header
  • De sportiviteit van FR met de luxe uitrusting van Business Intense; nu ook voor de Leon plug-in hybride
  • Leverbaar vanaf € 37.750*, met een klantvoordeel van € 2.295
  • Efficiënte plug-in hybridetechnologie: 150 kW/204 pk en een elektrische actieradius van 64 km**

De SEAT Leon PHEV met de efficiënte plug-in hybrideaandrijving is er nu ook in de extra luxe en sportieve FR Business Intense-uitvoering. Voor een meerprijs van slechts € 500 ten opzichte van de Leon FR PHEV breidt SEAT de standaarduitrusting uit met vele hightech features. De nieuwe Leon FR PHEV Business Intense is er als 5-deurs hatchback en als extra ruime Sportstourer. De prijzen beginnen bij € 37.750*.

 

De Leon en Leon Sportstourer FR PHEV Business Intense delen hun aandrijflijn met de al langer beschikbare Leon PHEV-modellen, die vertrouwen op de 1.4 TSI e-Hybrid-unit. Daarbij werkt een 1.4 TSI benzinemotor samen met een in de DSG-transmissie geïntegreerde elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 150 kW/204 pk. Dat resulteert in sportieve prestaties en lage verbruikscijfers. Daarbij kan een Leon PHEV tot 64 kilometer** volledig elektrisch aangedreven en dus lokaal emissievrij rijden.

Direct compleet: Leon FR PHEV

Tot nu toe was de Leon PHEV enkel in combinatie met de sportieve FR-uitvoering te bestellen, met standaard onder meer FR-accenten als 17 inch lichtmetalen velgen, sportief gestylde bumpers, LED-achterlichten over de gehele breedte en sportstoelen. Ook op het gebied van connectiviteit is alles aanwezig, zoals een radio-, navigatie- en mediasysteem met 10 inch kleuren-touchscreen, draadloze Apple Carplay smartphone-integratie en SEAT CONNECT online infotainment. En dan zijn er nog luxe-items als automatische airconditioning met 3 klimaatzones, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, Coming & Leaving Home verlichting en parkeersensoren achter. De prijzen van de Leon FR PHEV zijn recent verder aangescherpt, waarmee hij nu al leverbaar is vanaf € 37.250* (Sportstourer vanaf € 38.450*).

FR Business Intense: kleine meerprijs, grote stap in uitrusting

Op basis van deze sportieve Leon FR PHEV bieden de nieuwe Business Intense-uitvoeringen voor een meerprijs van slechts € 500 vele extra’s, die samen een klantvoordeel van € 2.295 vertegenwoordigen. Omdat dit voordeel direct is verwerkt in de fiscale prijs, genieten zakelijke rijders van een gunstige bijtelling. Highlights zijn Full LED-verlichting, grootlichtassistent, dynamische richtingaanwijzers achter, welkomstverlichting ‘Hola’ en slimme sfeerverlichting in het interieur (die ook waarschuwt bij gevaar). Voor nog ‘relaxter rijden’ zijn ook parkeersensoren vóór, automatische parkeerhulp en verkeersbordherkenning inbegrepen. En dan zijn er nog extra veiligheidsvoorzieningen als Predictive Adaptive Cruise Control (automatische afstands- en snelheidsregeling), Side Assist (dodehoeksensor) met uitparkeerassistent en uitstapwaarschuwing (akoestische en visuele signalen bij het openen van de deuren wanneer verkeer van achteren nadert).

De nieuwe SEAT Leon FR PHEV Business Intense is er vanaf € 37.750*, de prijs van de Sportstourer begint bij € 38.950*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie seat.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Neem contact op.