seatibizaflex2

SEAT Ibiza Flex: vanuit je luie stoel tot aan de deur

SEAT start met online private lease. Daarmee biedt het Spaanse merk voor het eerst de mogelijkheid om nu vanuit je huiskamer online een nieuwe SEAT Ibiza Flex te bestellen die binnen tien dagen voor de deur staat.

Via online private lease maakt SEAT het voor het eerst mogelijk om rechtstreeks op SEAT.nl een private lease-contract voor een nieuwe SEAT Ibiza Flex af te sluiten. Met dit initiatief bedient SEAT onder meer jongere consumenten die bij voorkeur online shoppen.

Dertig dagen proefrijden

De Ibiza Flex is via online private lease* in enkele muisklikken te bestellen, en wordt door de SEAT-dealer vervolgens binnen tien dagen geleverd; thuis, op kantoor of gewoon vanuit de SEAT-showroom. Maximale zekerheid is altijd inbegrepen, want SEAT biedt de mogelijkheid om de auto liefst dertig dagen proef te rijden, zonder gedoe. Niet tevreden? Dan kan de auto kosteloos worden geretourneerd. Vanzelfsprekend zijn alle bekende vaste kostenelementen in het private-leasetarief inbegrepen: verzekering, wegenbelasting en onderhoud. Er hoeft enkel nog getankt te worden.

Ibiza Flex: compleet in uitrusting

Private lease van SEAT debuteert met een ‘online only’ model in de vorm van de SEAT Ibiza Flex die uitsluitend online via dit nieuwe private-leaseaanbod te bestellen is. Vanaf € 319* per maand levert SEAT daarmee een meer dan compleet uitgeruste Ibiza - helemaal afgestemd op de doelgroep - die wat luxe en comfort betreft nauwelijks nog te wensen over laat. Voorbeelden zijn het 8 inch Media System Navi inclusief navigatie en drie jaar lang gratis kaartupdates, parkeersensoren voor en achter plus een achteruitrijcamera, elektrisch bediende, getinte ramen achter inclusief een getinte achterruit, lichtmetalen velgen en metallic lak (keuze uit vier kleuren).

Voor de aandrijving zorgt een moderne en pittige 1.0 EcoTSI benzinemotor met 70 kW/95 pk. Die is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak en goed voor een brandstofverbruik van 1 liter benzine op ruim 21 kilometer**. Met dat tanken loopt het dus wel los.

Flexibel leasen

Bij de Ibiza Flex is gratis vervangend vervoer inbegrepen, als één van de specifieke voordelen van SEAT Private Lease. Maar ook op andere onderdelen is privéleasen via SEAT erg flexibel. Zo is het private-leasecontract bijvoorbeeld voortijdig kosteloos te beëindigen bij onvoorziene situaties als een echtscheiding, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid. Én biedt SEAT ook zonder schadevrije jaren dezelfde lage, scherpe tarieven.

Vragen? Stel ze hier.

Consumenten die vragen hebben over de nieuwe online private-leasemogelijkheden van SEAT, kunnen voor meer informatie terecht op de speciale campagnepagina. Nieuw is daar de mogelijkheid om naast bellen of chatten via WhatsApp direct contact te zoeken én direct antwoorden te krijgen. Over SEAT Private Lease, of andere onderwerpen. 

De Ibiza Flex is uitsluitend via online Private Lease van SEAT te bestellen. Voor meer informatie: https://www.seat.nl/modellen/ibiza/flex.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam is van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 30 juni zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.

Direct meer informatie?

Meer nieuws