header

75 jaar lidmaatschap van BOVAG

Onze vestiging, Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens, is 75-jaar BOVAG-lid. Helaas kon (wegens de geldende coronamaatregelen) een eerder gepland ledenevent om alle jubilarissen in het zonnetje zetten niet doorgaan. Ondanks dat werd er wel een speciaal Muntstad jubileumschild gemaakt. Deze werd feestelijk en persoonlijk overhandigd aan de directeur van Muntstad, Rolf Eeftink. Vanuit BOVAG kwamen Peter Niesink en Levien Meiresonne hiervoor naar onze vestiging.

Lid van BOVAG

Er zijn meerdere redenen te bedenken om lid te zijn van de BOVAG. De voornaamste redenen dat Muntstad lid is zijn:

  1. BOVAG is een sterk collectief een autoriteit binnen de mobiliteitssector. Daardoor heeft BOVAG veel invloed als belangenbehartiger bij beslissers in de keten en bij politiek en overheid. 
     
  2. Innovatiekracht: BOVAG heeft altijd een gedegen visie op de mobiliteit van de toekomst en de impact ervan op de ondernemers in de mobiliteitsretail.
     
  3. Goede positie in de keten. BOVAG organiseert een optimaal collectief van retailers en strijdt voor eerlijke en evenwichtige contracten en voorwaarden.

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, klassiekers, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, autopoetsen, verkeersopleidingen, schadeherstelbedrijven en tankstations kunnen lid worden.