Muntstad Private Lease Festival

034-Muntstad-private-lease-dagen-Herfst-Landingspagina-200x300px.jpg

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Kom dan van 10 t/m 12 oktober naar het Muntstad Private Lease Festival en profiteer van extreem hoge kortingen! Sluit je tijdens de actiedagen een private lease contract af? Dan ontvang je een brandstofpas t.w.v. € 250. De kortingen van de actiedagen zijn eenmalig en uniek. Wacht dus niet te lang en kom langs! Wij zorgen voor een drankje en een hapje.

Tijdens de 3 actiedagen staan alle deelnemende modellen uitgestald in onze Volkswagen showroom in De Meern. Zo kun je makkelijk alle merken en modellen met elkaar vergelijken. De hieronder genoemde tarieven zijn alleen tijdens deze dagen geldig. Wij beschikken over een ruime voorraad, dus je rijdt ook nog eens extra snel weg in een nieuwe auto! Wacht niet te lang, want op = echt op.

Vooraf aanmelden is niet nodig, ook niet voor proefritten. Heb je vragen over het Private Lease Festival? Mail ons via marketing@muntstad.nl.

 

 

Alle deelnemende auto's!

 

VW logo
VOLKSWAGEN

 

 

 

VW logo
AUDI

 

 

 

 

VW logo
SEAT

 

 

 

 

VW logo
ŠKODA

 

 

Actievoorwaarden:

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig van 10 tot en met 12 oktober 2019, zolang de voorraad strekt. Alleen op deze pagina afgebeelde voertuigen en uitvoerigen nemen deel aan de actie. Aan teksten en afbeeldingen kunnen geen rechten worden verleend. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.