Muntstad Private Lease Festival

Private-Lease-Festival-Muntstad-Header.jpeg

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Kom dan van 23 t/m 25 mei naar het Muntstad Private Lease Festival en profiteer van extreem hoge kortingen! Sluit je tijdens de actiedagen een private lease contract af? Dan ontvang je een cadeaubon van € 500 van Intratuin IJsselstein. De kortingen van de actiedagen zijn eenmalig en uniek. Wacht dus niet te lang en kom langs! Wij zorgen voor een drankje, hapje en leuk vermaak voor je kids.

countdownmail.com

 

Tijdens de 3 actiedagen staan alle deelnemende modellen uitgestald in onze Volkswagen showroom in De Meern. Zo kun je makkelijk alle merken en modellen met elkaar vergelijken. De hieronder genoemde tarieven zijn alleen tijdens deze dagen geldig. Wij beschikken over een ruime voorraad, dus je rijdt ook nog eens extra snel weg in een nieuwe auto! Wacht niet te lang, want op = echt op.

Vooraf aanmelden is niet nodig, ook niet voor proefritten. Heb je vragen over het Private Lease Festival? Mail ons via marketing@muntstad.nl.

Waarom kiezen voor Private Lease?

Een Muntstad Private Lease abonnement houdt in dat je een gloednieuwe Volkswagen, Audi, ŠKODA of SEAT kunt rijden voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag is incl. verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting! Je hoeft dus alleen de bezine nog maar zelf te betalen. Kies je favoriete auto uit onderstaand aanbod!

5 redenen om nu voor Muntstad Private Lease te kiezen*:

  1. Een gloednieuwe auto tegen het scherpste all-in tarief;
  2. Inclusief pechhulp onderweg;
  3. Ook zonder schadevrije jaren dezelfde lage maandprijs;
  4. Makkelijk opzegbaar als je het door persoonlijke omstandigheden niet meer kunt betalen;
  5. Minder kilometers gereden? Dan krijg je geld terug!

 

Het unieke actieaanbod OP=OP!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle genoemde tarieven zijn vanaf prijzen o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Geldig op voorraad, op=op! Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. *Vraag de exacte voorwaarden van het private lease abonnement aan onze verkoopadviseurs.