Muntstad-Volkswagen-WK-2022-S4

WK-weken bij Muntstad

Ontdek de voordelen op de verschillende modellen!

Terwijl in Qatar Oranje voor de winst gaat, scoor jij gemakkelijk in de showroom van Muntstad. Daar kun je immers profiteren van scherpe aanbiedingen op heel veel modellen van Volkswagen. Wil je ook je voetbaltalent testen? Doe dan mee aan het WK-kofferbakspel! Trap de bal in de kofferbak en maak kans op VIP-kaarten voor het Huis van Oranje.

Oranje scoort in Qatar, jij bij Muntstad

Er is bij Muntstad tijdens de WK-actieweken nog meer te beleven dan heel veel voordeel. Met het ludieke WK-kofferbakspel kun je ook nog eens VIP-kaarten voor het Huis van Oranje winnen. Waag een kans, kom naar de showroom, probeer de bal in de kofferbak te trappen en maak kans op kaarten. Iedereen mag 5 keer schieten. Uit alle winnaars die het meest de bal hebben raak geschoten worden de winnaars getrokken.

Winnaars worden als VIP ontvangen in de Johan Cruijff Arena, waar tijdens het WK in Qatar de wedstrijden van Oranje worden uitgezonden. Op een mooie zitplaats geniet je van het spannende spel, optredens van topartiesten en lekker eten en drinken. Dat wordt gegarandeerd een superavond!

Muntstad-Volkswagen-WK-2022-S3

Duurzaam presteren: het doel van Volkswagen

Volkswagen speelt een belangrijke rol in de voetbalwereld. Volkswagen is immers officieel trotse supporter van alle Oranjefans én duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en de UEFA. Geen wonder dat we juist dat merk in de schijnwerpers zetten tijdens het WK. Met onder meer speciale aanbiedingen op diverse Volkswagen-modellen.

** De WK-actieweken bij Muntstad lopen zolang Oranje op het WK speelt. Het WK duurt van 20 november 2022 tot 18 december 2022.

Bekijk de actievoorwaarden.

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.